Ibland är vi med som experter i olika tidningar, främst hälsotidningar, med olika reportage, framgångshistorier, recept, menyer, guider och tips. Här kan du se några av de tidningar vi medverkat i hittills:

Johan Tenfalk, grundaren av Matdagboken, medverkar i ett stort reportage i Expressens bilaga "Allt om LCHF". Reportaget handlar om LCHF och kalorikoll.


Medlemmen Bella50 blir uppmärksammad av tidningen "Allt om LCHF" som är en bilaga till Expressen. Bella50 har gått ner över 27 kg med Matdagboken och ni hittar henne i bloggen och i forumet här på sidan.


Här medverkar grundaren av Matdagboken, Johan Tenfalk, i ett reportage i tidningen "Min Hälsa". Reportaget är en guide till att välja den metod som passar dig bäst.


Här medverkar vi i tidningen Mat & Hälsa med tips och framgångshistoria av en av våra medlemmar, Annika, som gått ner över 66 kg med Matdagboken.se och LCHF kost.
Expressens bilaga "Min Hälsa" Här medverkar vi i ett stort reportage om periodisk fasta 5:2. Jessica Lindgren, Kostrådgivare på Matdagboken, delar med sig av sina bästa tips, recept och menyer.

Här medverkar vi i tidningen Mat & Hälsa igen med tips recept och menyer.

Här medverkar vi i Expressens "Magbook" som heter 21-dagarsdieten - Gå ner 4 kilo på 3 veckor. Vi medverkar med tips, recept och en komplett kolhydrat- och kalorisnål meny som varar i 21 dagar. Menyn finns även inne på Matdagboken.se

Tidningen Topphälsa testar sex olika metoder - Matdagboken medverkar med LCHF och GI.Linda minus 7 kg - Matdagboken och LCHF.          Li minus 9 kg med Matdagboken och GI.Expressens bilaga - "Min Hälsa" Här medverkar vi med recept, menyer och guider.

Hemmets Veckotidning - En av våra medlemmar berättar hur hon gått ner 17 kg med oss.Läs också några av våra medlemmars framgångshistorier, du hittar dem här >>