Har du en egen blogg, hemsida eller annan verksamhet utanför Matdagboken.se, och vill göra reklam för oss, är detta ett kul och enkelt sätt för dig att tjäna pengar på!

Matdagboken.se har ett sk affiliateprogram, vilket innebär att du som privatperson eller företag får betalt när du hänvisar kunder till oss. Vi delar med oss till dig helt enkelt.


Så här går det till:

Lägg upp en av våra länkar och/eller banners på din hemsida eller blogg. När någon av dina besökare på din sajt klickar på länken, hamnar de hos oss och det registreras i ett spårningssystem. Spårningen är då klar och du har tjänat pengar.

När du en gång lagt upp länken och/eller bannern på din hemsida/blogg, behöver du inte göra något mer än att vänta på dina besökare ska använda din hänvisningslänk.

Vi har sett att blogginlägg som handlar om Matdagboken med inbyggda länkar fungerar väl så bra som banners.

För att ta del av detta erbjudande behöver du bara registrera dig i ett system hos vår leverantör, Double.net. Det är lätt att registrera sig som privatperson eller företag och det kostar inget, alla är välkomna! Registrera dig här: http://www.double.net


Har du frågor, förslag eller behöver hjälp att komma igång? Hör gärna av dig till oss här (Johan): https://www.matdagboken.se/?p=info&PageID=2


Ps. Naturligtvis får ni gärna länka hit på vilka sätt ni vill.


Vi ser fram emot ett samarbete med dig!

 

Exempel på banners: