Tobias 24 år:

Då 117 kg – Nu 102 kg. Tobias gick ner 14 kg med Matdagbokens LCHF-Kickstart

"Matdagboken har hjälpt mig att komma igång väldigt bra, samt breddat min vy på olika koster väldigt mycket!! Och kanonbra att man kan hålla koll på kost samt träning på ett väldigt smidigt sätt. Håller just nu på med 10 veckors programmet och det ger bra resultat! Mår mycket bättre nu redan efter 4 veckor, sover bättre, är smidigare, rör mig mycket enklare och blir inte andfådd lika enkelt som förr!"

Tobias tappade hela 14 kg under sin Kickstart

Hittade motivationen

Jag heter Tobias & har nu efter många misslyckade försök äntligen tagit tag i min vikt. Trots att jag inte kan träna så mycket p.g.a trasig axel efter en olycka så ska nu få opereras för den & äntligen tagit tag i vikten & faktiskt lyckats komma igång bra & funnit massa motivation!!

Började med LCHF-Kickstart
Började med strikt LCHF kickstartsprogram i hopp om att få se snabba resultat så att man inte skulle tappa motivationen så enkelt samt att hinna bli lite mindre rund & smidigare innan operationen!

Jobbigt i början
Jobbigt nog att bara ha en arm tänkte jag så sagt o gjort körde jag stenhårt, i början var det jättejobbigt att lämna alla sötsaker, all kall öl & pizzor. Men redan när jag ställde mig på vågen o mätte mig efter 1 vecka så såg jag positiva resultat! Har varit väldigt varierande första perioden, missat utsatta måltider så man lagt sig hungrig, huvudvärk som kommit krypandes samt lättirriterad! Men bara att bita ihop!

Rasade i vikt under kickstarten
Är glad att jag gjorde det nu efter en månad kan jag säga! Minskat 15 cm i midjan o 6 cm runt lår samt gått från 121.8 kg till 105.4 kilo!!! Nu kommer jag gå på sjukskrivning men har bestämt mig för att fortsätta med Matdagbokens10 veckors LCHF-program & fortsätta att räkna på mina intag samt att hålla lågt kolhydrats intag!

Fler hälsovinster på köpet
Mår mycket bättre nu redan efter 4 veckor, sover bättre, är smidigare, rör mig mycket enklare och blir inte andfådd lika enkelt som förr! Känns som att en stor tyngd är på väg att rasa av, inte samma stress som förr samt mycket bättre självförtroende! Ser bara fördelar med detta & längtar redan tills jag är rehabiliterad så jag kan komma igång med träningen också utöver kosten!

Håller koll med Matdagboken
Matdagboken har hjälpt mig att komma igång väldigt bra, samt breddat min vy på olika koster väldigt mycket!! Och kanonbra att man kan hålla koll på kost samt träning på ett väldigt smidigt sätt. Håller just nu på med 10 veckors programmet och det ger bra resultat!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ansvarsfriskrivning: De uppnådda resultaten är inte enbart tack vare Matdagboken. Viktminskning är individuellt och det krävs engagemang och uthållighet för att lyckas. Vi hjälper dig gärna men du behöver göra en del av jobbet själv. Varmt välkommen!
 

VILL DU OCKSÅ LYCKAS? BLI MEDLEM IDAG!