icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vilken grupp för mig?

Nykomling
0 inlägg
18 oktober 2020 11:52

Jag skulle gärna ta del av en grupp och på så sätt uppleva gruppens stöd. Som ny medlem har jag svårt att veta vilken då det verkar som om de som skulle passa mig: 60- kvinna med rejäl övervikt som inte klarar av så mycket motions mera pga fysiska hinder. Borde jag starta en egen grupp med de variablerna?

 • Veteran
  4183 inlägg
  19 oktober 2020 18:06

  Jag administrerar 3 grupper, "Stödstrumporna" utan några krav alls egentligen.
  "Målvikt" har några få krav, som att vara delaktig i gruppen minst en gång i veckan samt rapportera sin vikt varje vecka. Den som går ner mest procentuellt sett får en extra plusmånad.

  För att vara med i en grupp krävs att du är plusmedlem och i mina grupper får man inte ha lagt sig som "anonym". Den största anledningen är att det inte går att skicka mail (här i MD) till dig då.

  Om du inte är plusmedlem kan du ju i stället haka på någon Forumtråd. Skillnaden mellan grupper och forumtrådar är att bara deltagar i gruppen kan se inläggen i grupper medan allt som skrivs i forumtrånarna är synligt för alla.

   

 • Nykomling
  1 inlägg
  21 oktober 2020 14:00

  Jag har inte heller hittat någon "självklar" grupp. MAS63 jag skulle gärna vara med i din grupp om du startar en för oss som tänker kämpa hösten/vintern 20/21.