icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

varför sviker man sig själv och äter det man inte ska

Veteran
2460 inlägg
29 september 2014 15:54

hmm ännu en gång av många tusen så har jag skött mig kanon i veckan och gjort omstart,invägning biggest looser och lovat mig själv att inte äta bröd och socker  försöka igen och igen ....... slutade med förkylning och feber och stoppa i sig massa kortison som jag måste och allt gick åt skogen. Vill ju inte väga såhär och ha stor mage känner mig som en trött kolloss igen. vad sjutton ska man göra 

hela veckan låg ett glasspkt och glodde på mig och jag var inte sugen och i lördags åt vi upp fast jag knappt hade smak i munnen av förkylning så åt jag ändå. Så onödigt för min trötthet och sjukdomar jag lever med hela tiden blir ju inte bättre av småätande tröstätande .

usch vad less jag blir 

 • Veteran
  1 inlägg
  6 oktober 2014 08:52

  blääää varför varför och åter varför gör jag så fel igen och igen

  har ätit pizza och kebab flera gr i helgen och inte är det ju ens gott ju =( dyrt och onyttigt och ger ångest. Idag hade jag och mannen invägning tillsammans ska vi sätta stopp det har gått förut kan ju inte ge upp hela tiden man får motgångar  och tröstäta hjälper inte ett dugg blir bara ännu jobbigare.törs inte skriva vad min vikt var i morse mindre bra skulle man ju kunna säga i klarspråk men nu är det nog jag lovar mig själv ännu en gång och nu måste  jag hålla det.

  jag är en tröstätare och sockerberoende och även kolhydratberoende men jag måste ändå  hålla koll på kalorier och inte äta för mycket lchf fett heller det är så svårt att hitta rätt metod som håller .

 • Veteran
  1 inlägg
  10 oktober 2014 10:38

  har kämpat på bra hela veckan känner mig nöjd 

  inga hetsätningar alls utan bara framåt i rätt riktining så skönt 

  nu kommer helgen och då gäller det att fortsätta i samm takt

  men det är rätt jobbigt när man berättar för sin mamma tex att denna vecka har jag  verkligen kämpat och gått ner 2,4 kg sen säger hon ja ja men nu ska du väl dricka öl och gå upp allt igen hmmm tack för den du, men ngt måste man väl få unna sig i alla fall eller?? ska man sitta och suga på tummen och dricka vatten ?

  nää det tänker jag faktiskt inte göra så kan man ju inte leva

  tänker njuta av bra mat och några öl ändå men i lagom nivå.