icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Välkommen till nya Matdagboken!

Veteran
4827 inlägg
15 december 2010 02:28

Vi har gjort massor av förbättringar och fler kommer! Hoppas ni gillar den nya sidan. Mvh Johan

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  17 december 2010 11:38

  hej, första besöket för mig på nya sidan, så jag har inte hunnit kolla än men det ser bra ut vid en snabbtitt. Utom: Ikonerna i överkanten (start, matdagboken osv) tar så stor plats (har 10-"skärm) att jag måste scrolla åt sidan. Om jag förminskar (med ctrl -) så blir bokstäverna för små. Detta i kombination med att det är ett nytt typsnitt med seriffer som är svårläst på skärmen (passar bättre för bok och magasinstryck...) gör det lite besvärligt för mig som har medelåldersögon. Kan man ändra typsnitt/ikonstorlek själv? Ps plus det verkar vara en tom frame lika bred som den likla rutan till vänster. Använder FF o Windows Vista (stön) om det hjälper. Annars ser det trevligt ut. Funktionerna har jag inte hunnit kolla ;)

 • På gång
  1 inlägg
  17 december 2010 14:58

  skulle oxå vilja tillägga att om det kan finnas något nertill på sidan där man kan bläddra så skulle man slippa scrolla upp ... ;-)

 • Veteran
  1 inlägg
  17 december 2010 15:56

  Vi ska se om vi hittar en lösning på scrollproblemet snart. Mvh Johan

 • På gång
  1 inlägg
  17 december 2010 16:18

  Johan ... din stackare - här får du en massa jobb. Hoppas att du får en skön helg!

 • Nykomling
  1 inlägg
  18 december 2010 09:15

  Njae, jag är inte nöjd med nya sidan. Tycker det är ytterst tramsigt och tydligt pengastyrt att ta bort möjligheten att besöka och kontakta andra medlemmar. Jag tänker dock inte låta mig "luras" till att skaffa plusmedlemsskap, då finns det bättre sidor att bli medlem på.

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  9 januari 2011 21:12

  Hej Johan, Tycker nya sidan är supersnygg! tyvärr har jag inte möjlighet att ännu skaffa plusmedlemskapet och därför kan jag tycka att det är jättetråkigt att man inte kan besöka andra medlemmars profilsidor. Borde gå att begräna så man inte kan maila varandra eller liknande. I övrigt som sagt en mycket fin sida och du gör ett kanonjobb! Tack!

 • Engagerad
  1 inlägg
  17 februari 2011 20:49

  Hej Johan, Den här sidan är bland det bästa som hänt mig. Aldrig tidigare har jag haft så bra koll och det behövs verkligen. En idé för att få in mer pengar till er vore att lägga in LITE reklam någonstans. Vanligtvis är det ju inte så uppskattat men en eller 2 skulle verkligen inte skada. Tycker att ni förtjänar att dra in lite extra pengar med tanke på vilket fantastiskt forum ni skapat! Också jätte bra att man kan vara gratis medlem och faktiskt få tillgång till hjälpmedel för viktnedgången. Tusen tack ska du ha. Nu känner jag att jag äntligen kan ta tag i min vikt på riktigt! =)

 • Veteran
  1 inlägg
  17 februari 2011 22:03

  Jag måste säga att jag är supernöjd med de förändringar som kommit på sistone. Det blir bara bättre och bättre. Jag har svårt att se att det finns bättre sidor med samma enkelhet och överskådlighet till samma pris. Är det inte värt den summa det kostar att bli plusmedlem för att få allt detta? Det viktigaste, själva matdagboken, är ju ändå gratis. Varför är det så viktigt att kunna gå in på andras matdagböcker? Det har jag inte förstått.

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  18 februari 2011 08:38

  Johan! Jag tycker det är jättebra att du äntligen började ta betalt för ditt arbete - herre gud, det finns ju gränser för hur mycket fritid man kan lägga ner utan betalning och som du märker är ju kraven och förväntningarna oändliga. Själv tycker jag allt är så bra det kan bli och jag håller med Mait - varför i all sin dar är man så intresserad av att gå in och läsa på andras sidor?!? Vill man gå ner i vikt - eller upp för den delen - finns det ju alla möjliga sidor här om olika dieter som man kan välja att följa. Hoppas du låter gnället rinna av dig och i stället tar åt dig av allt beröm som vi andra öser över dig (med all rätt). kramar från Annette