icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

usch!

Mycket engagerad
168 inlägg
2 januari 2011 19:14

har gått upp i vikt nu i dec! är det fler som har överätit och står där nu med skammen att få börja på nytt, eller inte helt på nytt men har gått upp 2 kg och det känns riktigt surt! motivationen försvann och jag åt. och då börjar man ju fundera hur ska det gå sen! måste jag alltid väga maten och inte kunna äta godis eller sånt, för då går jag upp igen. hur gör ni som har nått målvikten, kan ni äta det ni vill eller måste ni alltid tänka er för?

 • Mycket engagerad
  332 inlägg
  2 januari 2011 19:47

  Upp 1,5 kg för mig på 2 veckor känns rätt så bittert men väntat. Tyvärr så får man nog tänka hela livet, jag har en förmåga att gå upp i vikt hela tiden så det är ett himla jobb.

 • På gång
  22 inlägg
  2 januari 2011 19:49

  När man börjar gå ner i vikt så går det ju väldigans snabbt i början då man förlorar mycket vätska. När du överäter så kommer du att gå upp snabbt i vikt men de kilona är allra mest vätskan du gjort dig av med. Så dina två kilon som du gått upp är långt ifrån bara fett...

 • Mycket engagerad
  168 inlägg
  2 januari 2011 23:43

  fast nu har jag gått ner i vikt sen juli 2010 så det är ju inte riktigt i början. så tror tyvärr att det mesta är fett. men det är ju bara att bita i det sura äpplet och ge sig på det igen!

 • Mycket engagerad
  153 inlägg
  3 januari 2011 08:39

  Jag har inte gått upp något under helgerna, men inte gått ner heller. Jag tappade också motivationen. Det var så svårt att stå emot all mat, när alla andra åt av allt det goda. Men nu får det ju bli ändring. Det är bara att försöka och komma igen! Jag har också förmågan att hela tiden gå upp i vikt, och så försöker jag ju gå ner ibland också förstås, utan att riktigt lyckas. Så det som skulle fungera är väl att köra matdagboken livet ut då :) Nästa måndag ska jag börja med dansen igen, då blir det ju lite extra motion, gratis liksom!