icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Uppdatering av forumet

11 januari 2019 10:51

Hej Vänner!

Som ni ser håller vi på med en uppdatering av vårt forum och grupper här på Matdagboken, vi jobbar på för fullt för att överföring från det gamla till det nya ska fungera så bra som möjligt. Mer info kommer men det ser i alla fall ut som om detta inlägg fungerar, bra början! smiley

 

 • 28 februari 2019 11:41

  Hej, jag blir lite förvirrad i forumet om när de fått nya inlägg och av vem.

  Under rubriken anges vem som startade inlägget (blå) och sen datum och tid när senaste inlägget av någon gjordest (röd). Borde det inte stå vem som gjorde det senaste inlägget istället? Eller när inlägget startade och av vem OCH vem som skrev sist och när?

  Som det är nu måste man klicka sig in.

  Exempel:

 • 28 februari 2019 12:17

  Kollar på det och fyller på listan! yes

 • Redigerad: 3 mars 2019 20:10

  Jag skriver från min mobil och surfplatta och när/om jag väljer fet text så blir det så här jjojohjohajohajohanjohanjohanJohan. Det är en till i en grupp jag är med i som det blir så för när hon skriver på.mobilen med fet stil.

   

 • Redigerad: 3 mars 2019 23:22

  Så blir det när jag skriver från min surfplatta om jag har autocorrekt på, så den måste jag stänga av på plattan. Det hade varit skönt att slippa.

 • 3 mars 2019 23:08

  Okej, jag kollar på det. Stäng av autocorrect så länge bra idé! smiley Tack för tipset Paloma! smiley

 • 4 mars 2019 16:55

  anna54 så blir det för mig med!!! Har påpekat det tidigare men inte fått svar.... 

  Ger ibland upp att skriva eller kommentera pga detta, då jag oftast använt mobilen... har inget autocorrect inkopplat, så beror inte på det. Det blir så när jag väljer fetstil eller använder en emoji, fast jag använder bara de som finns här på MD, inte mobilens...