icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Svårt att hantera matdagboken via mobilen

Nykomling
2 inlägg
20 januari 2020 16:38

Hej! Jag är precis ny på matdagboken (gick med i en kickstart igår kväll) och har svårt att navigera och få till flödet ffa i mobilen. För att komma till mitt kostschema lyckades jag bara genom att gå till mailet som skickades ut och därefter klicka på en länk. Då fick jag logga in varje gång och efter inlogg kom själva receptet bort, dvs jag kom in på en annan sida och fick börja om i mailet. Jag saknar att kunna hitta min kickstart i appen. Har jag bara inte förstått eller måste det gå via mailet?

 • Nykomling
  1 inlägg
  20 januari 2020 17:37

  Jag sitter och letar febrilt efter kostschemat för vecka 2. Spelar ingen roll vart jag trycker så kommer bara vecka 1 upp. Inköpslista för v 2 har jag fått och handlat men vart är recepten!!! Blir galen!

 • Veteran
  4715 inlägg
  20 januari 2020 17:57

  Använd webbsidan, www.matdagboken.se. Appen är mer till för kostregistrering och behöver uppdateras.

  Gå till mail inne på matdagboken, klicka på mail som innehåller "Meny och inköpslista för vecka 2" Där i det mailat har du även recepten för vecka 2.

   

 • Engagerad
  77 inlägg
  25 januari 2020 12:25

  Ja appen är inte alls bra tyvärr. Klickar man på sin viktkurva så ryms den inte på en sida och det går inte att gå bort från sidan. Det du registrerat på hemsidan finns inte i appen, inga sparade recept, svårt att komma till forum osv osv. Synd, för en app hade varit smidigt för den här tjänsten 

 • Nykomling
  2 inlägg
  4 maj 2020 10:48

  Jag hade glömt hur dåligt appen fungerade när jag bestämde mig för en omstart. Är det ingenting ni jobbar på att förbättra?

  Även om jag bara använder den för kostregistrering och uppdaterar den så fungerar den uruselt. Det är tråkigt för det är väldigt smidigt att kunna skriva in direkt, om man inte är hemma och kan använda datorn.Nu blir det lätt så att jag börjar med att föra in frukosten och ett ev mellanmål, sedan tröttnar jag på tekniken och resten får vara. Och det är väl inte så ni har tänkt?

 • Nykomling
  1 inlägg
  22 maj 2020 11:02

  Hej!

  Jag känner mig lite lurad på att mobilappen fortfarande fungerar så dåligt! Man klarar sig bra med gratisversionen av Matdagboken men jag tänkte det ju kan vara smidigt att ha appen att registrera kost och motion i men icket sa nicke! Finns ju massor med appar som klarar att registrera kost och motion så det borde ju gå att även uppdatera Matdagbokens app? Kommer inte att betala för fler månader som det är nu :-(