icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Söker viktkompis som ska gå ner runt 40 kilo!

Nykomling
5 inlägg
8 juli 2014 15:47

Hej!

Jag är en tjej på 20 år som precis har påbörjat min viktresa. Jag ska gå ner omkring 40 kilo till att börja med vilket känns ganska stort och lite skrämmande faktiskt.

Tänkte att det skulle vara kul att ha en eller flera viktkompisar att maila med och peppa varandra. Gärna någon som ska gå ner lika mycket som jag och är i min ålder, men det är inget måste.

Är det någon som vill dela sin viktresa med mig? :)

 

 

 • Mycket engagerad
  277 inlägg
  9 juli 2014 08:31

  Gå med i någon av trådarna som finns här :) Jag är med i en tråd som heter "Nu kör vi så det ryker" - väldigt trevlig stämning och vi peppar och stöttar varandra i vått och torrt! 

 • Utmärkt medlem
  880 inlägg
  10 juli 2014 09:14

  Tänk inte på 40kg som något stort och skrämmande. Ta det i små, små bitar några steg i taget så kanske det inte känns så stort och skrämmande. Jag var 22 då jag började min viktresa och ville ha det undan fort som attan. 3 år senare tycker jag faktiskt det gått rätt fort fastän det kanske i många andras ögon har varit långsamt.. Ibland enligt två steg fram och ett tillbaka-taktikten.  

  Jag önskar dig all lycka och hoppas du om 3 år också kan se tillbaka och tycka att du gjort en förbaskat bra insats! Det kommer jobbiga dagar, men de är så värda besväret!

  Ifall du vill kolla tillbaka på en del av min viktresa har jag en blogg där jag skrivit en hel del om mina tankar kring vikt, hälsa och träning. http://nathaliasliv.blogspot.fi

 • Nykomling
  5 inlägg
  13 juli 2014 15:33

  Tack för era tips och peppningar! Det är guld värt!

  Jag ska kolla in både bloggar och trådar. Tack! :)

 • Veteran
  1063 inlägg
  14 juli 2014 08:18

  Isabell7 Du får gärna hoppa in i tråden "Nu kör vi så det ryker!". Är en trevlig tråd där det finns ett enda krav, och det är att man aktivt deltar i tråden. Ingen tävlig utan bara en tråd för att stötta och peppa varandra. Annars om du vill kan vi maila varandra, om du inte hittat någon annan. Är 25 år och har gått ner 15 av 40kg.

  Bara att hojta till om du har lust!