icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Plusmedlemskap 1 månad?

Mycket engagerad
179 inlägg
5 januari 2012 10:49

Jag är relativt ny här iaf för att ge hundra på det. Jag är nyfiken på plusmedlemskapet men vet inte om jag behöver det. Måste dessutom tänka över min ekonomi så jag vill inte ta något som jag sen inte använder. Finns det inte en möjlighet att man kan få pröva på plusmedlemskap för en månad för t ex 99 kr/mån?

 • På gång
  30 inlägg
  6 januari 2012 20:19

  Håller med dig MikaTela. Man borde få lösa en månad och testa, den kan tom vara dyrare. Grejen är med att man ska få testa. Jag har gått med i både Viktklubben och GI hälsa och blivit besviken. Man beskriver en massa saker som sen inte är som man har uppfattat det. Sen sitter man fast i tre månader men något man inte använder. Om man har lite pengar så är det en stor onödig insats. Jag förstår iof varför man inte har det rent affärsmässigt. Det är säkert en hög "drop out" på alla som går med och då vill man binda dem som går med i tre månader. Fast jag tror som du att man missar flera som inte vill binda upp sig också. Det vi vet från gratisdelen av Matdagboken är hur upplägget är och den tekniska plattformen fungerar, men vi vet ju inget om det vi inte ser.

 • Veteran
  3524 inlägg
  6 januari 2012 20:47

  Nej jag förstår faktiskt inte vad ni menar. Det är ju redan gratis att testa. Det är väl inte många andra sidor som är? Och när jag tog en titt på Viktklubb så var det dessutom dyrare. Tanken med att vilja ha 1 månad istället för tre är väl för att få ner kostnaden? Annars kan man ju lika gärna betala för tre... Det är ju inte något man "sitter fast" i. Jag förstår inte det resonemanget. Men jag lämnar den har diskussionen nu.

 • Mycket engagerad
  179 inlägg
  7 januari 2012 00:38

  Mait - vi har ju ingen aning om hur dom delarna för plusmedlemmarna fungerar eller ens ser ut/är upplagda! Som sagt att binda upp mig massa månader på något jag inte vet om jag verkligen använder är inte hållbart för min ekonomi, där måste varje utgift vara brukbar!

 • Mycket engagerad
  396 inlägg
  7 januari 2012 00:51

  MikaTela, du får väl göra som alla oss andra, vi använde oss av gratisvarianten tills vi tyckte att det var rätt tillfälle att bli plusmedlem. MD kräver inga pengar av dem som inte vill/eller har råd att betala för "finesserna". Jag är absolut inte besviken och ångrar mig givetvis inte att jag gick med. Det är nog också svårt att lägga ner tid och pengar på att göra en-månads-program som förmodligen skulle kosta som ett tre-månaders. Så tror jag. /lycka till

 • Veteran
  3524 inlägg
  7 januari 2012 12:36

  Jag håller med dig Shades. Plusmedlemsskapet ger en extra sporre att ta det på allvar och är ju också det som driver sajten ekonomiskt (slippa massa reklam här). Privatekonomiskt kan man väl jämföra summan som diskuteras med en klippning, fast här handlar det om att kapa lite på kroppen istället (om man vill gå ner i vikt) :-) Jag betalade 486 kr för ett års plusmedlemssap vilket blir 39 kr/månad och det sparar jag in genom att inte köpa de där godsakerna och snacksen som lockar :-)