icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Påbörjar en ny viktresa!

Mycket engagerad
176 inlägg
17 augusti 2014 02:05

Då var det dags att ta nya tag! I början av sommaren trodde jag att jag skulle kunna göra en livsstilsförändring, men under hela semester så levde jag bara på onyttigheter. Blev myckets chips och popcorn. :(

Nu är jag less på mitt beteende! Magen mår konstant dåligt och jag får äta magtabletter i omgångar. Jag vill börja komma i form och tänker börja promenera dagligen och förbättra min kost. 

Den 23:e september åker jag till New York och då vill jag känna mig i bättre form. Det är bara en månad dit, så jag förväntar mig inte att ha gått ner flera kilon, men bara ett par kilon brukar göra att jag känner mig både lättare i kroppen och sinnet!

Jag tänker ta med mig en tom resväska när jag åker dit och det skulle vara roligt att kunna shoppa kläder som inte är i storlek 44 som jag har lyckats gått upp till dom senaste månaderna. :( Jag vill kunna få på mig en svensk storlek 40 tillslut! 

Jag tänker kämpa denna gången! Metoden denna gången är att försöka köra en kickstart och hoppas på att söt och snacks-suget försvinner fort. Jag tänker byta ut två måltider per dag med modifast. Har testat modifast förut, men då var jag inte tillräckligt motiverad. Men jag tror på den här metoden denna gång. Ska även börja äta havregrynsgröt till frukost igen. Tror det kan vara bra för magen! Och jag ska minska på kolhydraterna. Kommer inte ta bort dom helt, men ris och pasta ska undvikas. :)

Väger ca 82 kg idag. Väger in mig på måndag och då får jag veta exakta vikten. :) Har som mål att gå ner till 65 kg till min 165 cm långa/korta kropp. Har lyckats gå ner 25 kg förut, så ska försöka lyckas även denna gång!

 

Är det någon som vill hoppa på denna viktresa med mig? Skulle behöva alla peppkompisar som går att få :)

 

 

 • Mycket engagerad
  153 inlägg
  18 augusti 2014 11:10

  Förstår precis hur du känner sad. Hänger gärna med dig på din resa, känner att man många gånger kan behöva lite extra pepp och stöd.

  Stor kram, det här skall vi klara laugh

 • Mycket engagerad
  176 inlägg
  18 augusti 2014 14:58

  Ja, forumet och alla här inne är ett bra stöd när man försöker gå ner i vikt! Förra gången räknade jag kalorier, men ska försöka klara mig utan det den här gången :) Vägde in mig på 81,6 kg idag. Nästa vecka vill jag väga under 81 !

 • Mycket engagerad
  176 inlägg
  19 augusti 2014 18:40

  Hur går det för dig Triggy? Hur länge har du hållit på med din viktresa? :)

 • På gång
  14 inlägg
  28 september 2014 10:26

  halkar in här en stund efter er men vill också gärna vara med. Vet inte hur det funkar men skriver man här med varandra?

 • Engagerad
  58 inlägg
  28 september 2014 10:29

  håller tummarna att du lyckas bra, resor i sig är ju en utmaning, matmässigt tycker jag. Så mycket man vill äta på ett nytt ställe. Jag har hållit på ett par veckor nu med mitt nya liv. Försöker träna ett par ggr i veckan och tänka på vad jag äter.