icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Om i knä

Mycket engagerad
370 inlägg
16 november 2011 16:21

Sprang 50 min igår utan problem. Men idag superont i knäet. Vad kan det vara. Gör ont på framsidan. Hur länge ska man vila?

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  17 november 2011 14:23

  gittan52: tänker så med Tack för alla goda råd och all omtanke :) Det värmer.

 • Nykomling
  1 inlägg
  17 november 2011 19:24

  Eftersom många problem som uppstår i knän av löpning beror på för dålig strech, löparknä är nog det vanligaste, gav jag ett förslag bara:) Obs, nu tror jag inte det är det om inte smärtan är på sidan av knät. Får känslan av att L måste få sista ordet och alltid komma med den bästa iden själv, kanske inte är så men det är min känsla, ibland kanske det räcker med att skriva vad HON känner eller tycker, är det någon som tycker annat får hon kanske leva med det. Jag gav ett tips, hon gillade inte det kanske och fick lov att påstå att strecha kunde direkt vara farligt, jo eller hur, då är ju hennes förslag att testa att löpa igen om smärtan försvinner lika dålig eller?? Tycker ni att bara hon ska svara, ställ frågan direkt till henne. Ber om ursäkt för mitt tips.

 • Veteran
  1 inlägg
  18 november 2011 12:58

  Sträcka och dra i en okänd smärta är inte så bra. Hur det kan vara "lika dåligt" att vila bort smärtan innan man försöker springa igen och söka proffshjälp om det kommer tillbaka, förstår jag inte riktigt om jag ska vara ärlig.