icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Nyttiga tips för att få tillbaka motivationen!?

På gång
34 inlägg
23 september 2009 15:53

Min viktnedgång började ta fart förra veckan, och bara för att det började gå bra minskade min motivation, för då kändes det som att jag var "klar", om ni förstår vad jag menar. Och varje gång min motivation sviktar proppar jag i mig något onyttigt för att få ångest så att motivationen ska komma tillbaka. Visserligen fungerar det, men jag mår alltid så dåligt efteråt så jag vill komma på ett nytt sätt för att få tillbaka motivationen. Alltså: Har ni några tips? Jag behöver verkligen några nyttiga tips.

 • Veteran
  1 inlägg
  24 september 2009 13:57

  Du kan ex sätta små delmål och ett huvudmål. Du kan belöna dig med något du tycker om efter uppfyllt mål/delmål. Belöna dig med något annat än mat eller godis.

 • På gång
  1 inlägg
  24 september 2009 15:48

  Tack så mycket! Har du några tips på belöningar? För jag kan nämligen inte komma på någonting annat.

 • Veteran
  1 inlägg
  24 september 2009 16:37

  Vet inte vad du gillar.. Kläder, bio, prylar, spa, massage, en ny bok, en ny hälsotidning, egen tid för avkoppling m.m.m.m

 • På gång
  1 inlägg
  24 september 2009 20:02

  Jo det är sant, tänkte inte så långt, haha! Tack så mycket :-) Förresten, jag har en idé om vad du kan lägga till på den här sidan. Samma dag som invägningen borde man fylla i hur man mår också, alltså några frågor om man är piggare, gladare och orkar med saker mer eller tvärtom. Då blir det roligt efter några veckor/månader att gå tillbaka och se vilken utveckling man har gjort psykiskt!