icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Någon som testat Allevo weight loss (glukomannan)

På gång
38 inlägg
27 maj 2016 20:56

Hej!

Jag har beställt en förpackning Allevo Weighloss, och tagit tabletter enligt anvisningarna på förpackningen. Detta har fungerat ganska bra, jag äter mindre portioner och känner inte samma sötsug. Dock gäller det att dricka massor med vatten!

Jag har inte gått ner speciellt mycket i vikt, ännu, och jag funderar på att (under semestern, när jag inte har jobbet att tänka på) köra en ren kur allevo med deras pulver, och då komplettera med tabletterna för att inte bli så hungrig.

 

Om någon där ute har erfarenheter av detta, så vill jag tacksamt ta del av det!

 • Veteran
  1 inlägg
  28 maj 2016 12:29

  Lycka till och glöm inte kombinera med hälsosam mat :-)

 • På gång
  1 inlägg
  2 juli 2016 07:30

  En återkoppling!

  Jag använde weight-lost tabletterna mer frekvent i början (fast jag tror att effekten var mest psykologisk). Jag upplevde att sötsuget minskade och att jag blev mätt på mindre portioner. Man måste dock dricka massor av vatten, annars kör magen ihop sig helt!!

  Det finns ett par tabletter kvar i paketet som jag tänkt spara till tillfällen där jag oftast äter för mycket: restaurangbesök, sommarkvällar, grillfester osv.

   

  Jag tror att tabletterna fungerar allra bäst för dem som kör en kur vlcd måltidsersättningar (pulver eller färdigblandad).

 • Nykomling
  1 inlägg
  26 december 2016 21:52

  Chris48, Vad kombinerade du de med? sett ur kost och träning? :)

 • Utmärkt medlem
  1 inlägg
  28 december 2016 23:07

  Jag körde kombon 16:8 + liberal LCHF + kalorikontroll och gick ner ca 10 kg. Sakta men säkert! Sedan läste jag Mosleys bok Blodsockerkoll på 8 veckor och bestämde mig att snabbt gå ner i vikt. Snabbt var ordet, jag ersätte lunchen med en måltidsdtyck på 200 kcal och åt övrigt som vanligt enl min kombo.

  Det funkade inte för mig kan jag tala om. Varför? För få kalorier? gissar jag. Halvsvält, som Chris säger. Så nu försöker jag komma upp på banan igen...

 • Nykomling
  1 inlägg
  Redigerad: 31 oktober 2019 14:24

  Bantningspiller - thermacuts.com Jag förlorade 14 kg i mindre än 2 månader och övervikten kom aldrig tillbaka.