icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Någon mer gravid som vill äta bra och röra sig ordentligt?

Engagerad
51 inlägg
29 april 2013 09:29

Hej! Jag är gravid i v 24, och äter ganska så bra redan men det kunde ändå vara bättre:) är dålig på motionen! Skulle vara kul om någon mer var i samma sits:) Släktingar till mig har gått upp över 30-40 kg i alla sina graviditeter, och med dom generna i samband med dålig motion så är jag på väg.. 13 kg än så länge:) Tänkte att vi kunde peppa varandra och ge bra tips på nyttig mat :) inte för att gå ner i vikt såklart!! Mvh M!

 • Utmärkt medlem
  927 inlägg
  7 maj 2013 08:48

  hej Jag är inte gravid men vi försöker och jag vill ha så bra start som möjligt så jag försöker tex träna (har smärtproblematik därav försöker) och äta rätt. Inte riktigt samma men kanske nära nog?

 • Mycket engagerad
  301 inlägg
  7 maj 2013 13:22

  Jag är också i v 24, har hittills inte gått upp något alls, jag gick första veckorna ner i vikt pga massa kräkningar och har sen dess bara gått upp det jag gick ner. Men ja det kommer ju garanterat. Ja mycket till motion blir det inte för min del heller, promenader är det enda. Jag är på god väg att gå in i väggen så jag försöker mest ta det lugnt och undvika att braka in i väggen så att säga. Jag tänker mest på att äta en varierad kost, kör på det stuk jag brukar göra, antar att man kan kalla det hela för tallriksmodellen. Har flyt med att de få cravings jag fått innebär nyttig mat, så inte så farligt när jag ge vika för suget så att säga, mest varit sugen på salt gurka och hallon. Dock har jag de senaste veckorna klarat mig ifrån några sug på saker. Graviditeten flyter på fint, inga krämpor eller så.