icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Mysimba erfarenheter

Nykomling
1 inlägg
12 juli 2018 10:36

Hej

Jag har precis börjat med Mysimba som jag fått utskrivet av läkare på vårdcentralen. Första 2 dagarna led jag av ett fruktansvärt illamående och fick inte i mig någon mat alls men sen släppte det, tack och lov...frown

Matlusten återkom dock så fort illamåendet försvann och jag undrar lite hur lång tid det tar innan man börjar känna av effekten av Mysimban, dvs minskad hunger och minskat sug.

Finns det någon som har erfarenhet av detta preparat som kan dela med sig av sina erfarenheter och resultat?

Carola

 • Veteran
  1 inlägg
  12 juli 2018 12:34

  Hej!

  Det är bäst att rådfråga doktorn som skrev ut Mysimba till dig, hittade denna information om Mysimba på fass: https://www.fass.se/LIF/product?userType=2&nplId=20131031000012&docType=7

  Vad jag kan läsa så går det inte enbart att äta Mysimba, utan det behövs kalorirestriktion och fysisk aktivitat som komplement.

  Lycka till! smiley

 • Nykomling
  1 inlägg
  12 juli 2018 14:36

  Mysimba ingår som en del av ett viktminskningsprogram på min vårdcentral. Då preparatet nyligen introducerats där finns inte några empiriska studier att luta sig mot. Det som finns att tillgå är läkemedelföretagets informationsfolder men den är väldigt allmän hållen.

  https://www.internetmedicin.se/imgCont/info/Mysimba_patientbroschyr_SE.pdf

  Jag hade hoppats att det fanns någon med egna erfarenheter som kunde dela med sig av dessa...

  Inget illa menat men googla och läsa bipacksedel kan jag göra själv.

 • Nykomling
  1 inlägg
  23 september 2019 13:48

  Hej jag har blivit tillfrågad av min läkare om jag vill testa Mysimba mot övervikt. Är det någon här inne som äter Mysimba? Jag är också lite nyfiken på Saxenda och funderar på om det går att få den medicinen utskriven i Sverige? Eftersom ingen av dem täcks av högkostnadsskyddet så blir ju kostnaden för framförallt Saxenda enorm. 

 • Nykomling
  1 inlägg
  31 oktober 2019 13:03

  Bantningspiller - weightworld.se Jag förlorade 13 kg i mindre än 2 månader och övervikten kom aldrig tillbaka.