Jag har hittat en kostersättning som jag står ut att äta. Jag är kanske ovanligt kräsen men jag har extremt svårt att få ner pulverersättningar men den här chokladpuddingen smakar ganska precis som vanlig chokladpudding så det går ner med lätthet. Har hittills ätit två påsar utan problem. (Dock är jag laktosintolerant och den innehåller laktos så det är inte toppen, men det går lov att gå).
Kan jag göra i ordning den i förväg, typ 5 timmar i förväg!? Tänker på de dagar jag inte jobbar hemma. Det kanske är bäst att blanda på plats?
Jag kommer äta min vanliga frukost (te, ägg och smörgås) och på fredagar äter jag tacosmiddag så jag kommer inte bara äta kostersättning. Jag tror det passar mig bäst. Annars får jag omvärdera men så här börjar jag.
Det låter rimligt att kunna förbereda 5 h innan, förvara i kylskåp om möjligt. Lycka till!
Det fungerar att göra den innan och förvara den i kylskåpet. Den blir extra tjock men den går att äta och smakar precis som annars. Jag föredrar när den är lite tunnare i konsistensen så jag köpte en plastmugg på coop, för 30 kr, som är tänkt till yoghurt med ett lock som man kan ha müsli i. Jag har pulvret i locket och vätskan i muggen och skakar ihop när det är dags för lunch.
Muggen hade kunnat vara liiiite större. Den är precis i storlek så det krävs ett par varv med skeden för att verkligen blanda ordentligt (eftersom det blir tjockt väldigt fort så funkar det inte att skaka när muggen är exakt i rätt storlek).
Tänkte bara ifall någon annan har samma fundering som jag hade.