icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Middagstips

På gång
24 inlägg
25 maj 2015 18:52

jag tror inte att jag är ensam om att ibland ha svårt att komma på vad man ska äta till middag. Skriv in här vad ni åt så kan vi få lite tips :) 

 

 • På gång
  1 inlägg
  25 maj 2015 19:03

  Min middag idag var laxpaket med grönsaker, fetaost och romsås.

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  25 maj 2015 19:07

  Jag kalororäknar och åt idag köttfärssås och pasta. Igår grillade älgfärsbiffar (färs,lök, färsk timjan, spiskummin) med grillspett på champinjoner, zucchinin och paprika. Till det en rödbetstzatziki.. Det var helt otroligt gott!! :D Helg lyx.. Imorgon kycklinggryta med grönpepparsås, zucchini och paprika..och ris till det.. Också riktigt gott :) går äta som gryta i djup tallrik om man vill, bara ösa på med med grönsaker i grytan!

 • Veteran
  1 inlägg
  25 maj 2015 21:22

  Panerad skinksnitzel med en stor hög blandad sallad samt kokta morötter och kall beasås av grekisk yoghurt, det var middagen här.smiley

  Lätt kalorikoll och 5.2 kör jag

 • Veteran
  1 inlägg
  25 maj 2015 22:41

  Här blev det en gammal favorit, tack vare att jag tittade igenom mina favoritmåltider och funderade över vilka jag inte ätit på länge och om jag vill behålla dem som favoriter:

  Gnocchi med ricottakräm och ruccolasallad (sök på nätet efter receptet). En riktigt god vegetarisk rätt (från Linas Matkasse) som går hem även hos barnen. Snabbt, enkelt och gott! Min måltid med 50 g gnocchi och ricottaröran innehåller 241 kcal, varav fett 11 g, protein 11 g och kolhydrater 19 g (går bra att kopiera från mina favoriter).

  Gnocchin köpte jag faktiskt färdig, färsk i påse. Annars lagar vi gärna maten helt från grunden. Gnocchi är en potatisbaserad "pasta". Den kan man naturligtvis utesluta eller bara ta lite av om man vill skära ner på kolhydraterna.

  Ricottan är en italiensk färskost (9% fett hade den jag använde) som påminner lite om kvarg, men med lite smågrynig - len konsistens med frisk och mild smak.