icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Menyer

Nykomling
1 inlägg
24 september 2018 07:20

Hej. Efter min kickstart tänkte jag gå över till att följa någon av menyerna. Men när jag väljer LCHF Keto t.ex. så kommer även menyer för LCHF Måttlig upp. Det verkar som om många menyer gäller för många av de olika typerna av dieter. Hur funkar detta? Om jag verkligen vill äta LCHF Keto; hur skall jag anpassa menyn då?

Mvh

//Carina

 • Veteran
  1 inlägg
  24 september 2018 10:10

  Hej Carina! Härligt att höra att du vill fortsätta med LCHF / Keto. Här hittar du våra värdiga veckomenyer: https://www.matdagboken.se/kampanj/veckomenyer/faerdiga-veckomenyer

  Här hittar du specifikt 10 veckor med strikt LCHF / keto: https://www.matdagboken.se/kampanj/veckomenyer/strikt-lchf-veckomeny

  Eller välj recept för strikt LCHF / Keto på receptsidan här.

  Mvh Johan

 • Nykomling
  1 inlägg
  24 september 2018 12:07

  Hej Johan

  Tack för svar. Jag är dock fortfarande lite frågande. Om jag söker på LCHF Måttlig får jag upp exakt samma meny(er) som Strikt LCHF Keto. Vad är skillnaden mellan Strikt LCHF och måttlig? Kan jag använda samma meny men anpassa något själv?

  Mvh
  //carina

 • Veteran
  1 inlägg
  24 september 2018 13:02

  Ja, det kan verka lite förvirrande. Vi har tänkt att de recept som ligger i LCHF strikt / Keto även kan ätas av de som kör måttlig LCHF. Men inte tvärtom, dvs du kan inte välja strikt LCHF / Keto och använda dig av recept som enbart är taggade med "Måttlig LCHF" då blir det för mycket kolhydrater.