icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Kliar mig i huvudet snälla någon hjälp

Utmärkt medlem
549 inlägg
4 september 2015 14:40

Jag är bjuden på Bio i morgon kväll kl. 18 och filmen är slut till 20.15 då fick jag ganska nyss reda på att min killkompis hade beställt bord på en krog rakt över gatan från bion. Jag kände att jag kunde ju inte säga ifrån för han sa då ville jag bjuda dig på mat och kanske ett glas vin om du vill.

Känner att jag inte kan tacka nej till hans förslag för samtidigt är det ju trevligt att gå ut o äta o ett glas vin smakar ju bra till när det blir lite extra god mat.

Jag är absolut ingen vindrickare annars men ett undantag kan man kanske göra.

Tycker ni det är alldeles på tok för sent att äta så sent. Och hur skulle ni reagera skulle bara vara intressant att höra Er åsikt. Inget mer.

 • Veteran
  3924 inlägg
  4 september 2015 16:22

  För mig är det alldeles för sent. Jag kan, i undantagsfall äta vid 19-tiden men inte senare.

  Om jag var i din situation så skulle jag berätta att jag inte mår bra av att äta så sent och i stället föreslå att ni kunde äta innan bion.

   

   

 • Veteran
  1247 inlägg
  4 september 2015 16:46

  Är jag hungrig äter jag vad än klockan är. :-) Har du inga problem att äta så sent så kör på. Du måste ju inte ta en megamåltid.

 • Utmärkt medlem
  549 inlägg
  4 september 2015 16:58

  Tack för era svar ska fundera på hur jag ska göra tycker ju själv det är för sent.

 • På gång
  11 inlägg
  4 september 2015 22:44

  Jag tycker du ska följa det du känner för. Det är du som ska äta.

  Tidpunkten hade inte stört mig.

 • Utmärkt medlem
  549 inlägg
  4 september 2015 22:49

  Jo det stämmer men jag är inte van att äta så sent så jag skrev till honom o frågade om vi inte kunde äta innan bion i stället men då blev han stött och besviken och sa att då får vi väl gå till mac donalds istället då så skiter vi att ät middag ute, sur som ättika, när jag skrev att jag med min oroliga glutenmage inte mår så bra av att äta så sent men se det tog inte han hänsyn till, och mac donalds äter då inte jag på så det får nog bli att äta innan man ses och bara gå på bio då tar jag även bilen så slipper jag vinet med. Så får det bli. Men visst Avalon man ska göra som man känner för men jag tyckte från början det var en dum idé. Själv skulle han behöva banta ner sig mängder för han är väldigt stor o tjock.

 • Veteran
  3067 inlägg
  6 september 2015 16:25

  Du tog ett bra beslut som DU mår bäst av 🌹👍