icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Jag har nått min målvikt. Men hur sjutton ska jag bete mig nu?

Engagerad
78 inlägg
28 juni 2010 19:28

Ja, jag har äntligen nått min målvikt =) Vägen dit har faktiskt inte varit särskilt svår. Det är nu det svåra börjar! Jag är ju livrädd för att gå upp igen. Så hur ska jag göra nu? Hur mycket ska jag äta osv? Har ju snittat ca 1200 kcal per dag. Kan man höja med 200-300 kcal per dag nu? Jag kommer ju självklart fortsätta att träna och så och jag vill ju helst inte gå ner mer.Sen verkar det också som att jag har svårt att gå upp också. Frossat en hel vecka i spanien, hela midsommarhelgen och en hel helg i Umeå utan någon uppgång alls. Så det blir förmodligen ingen uppgång om jag nu plussar på intaget? För det måste man väl om man ska stanna på sin vikt? Sen kommer jag säkert lägga på mig till hösten, men då i muskler =) Längtar!

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  29 juni 2010 00:10

  Först av allt - grattis till din nådda målvikt! Bra jobbat!När jag nådde målvikt försökte jag göra så att jag åt samma portionsstorlek till frukost, lunch och middag men plussade på mina mellanmål lite. Det funkade jättebra (ett tag, sen la jag visst till frosseri på menyn och då kilade några kilon iväg igen...). Det viktiga tror jag är att du inte känner att du kan återgå helt till gamla vanor, även om du kan lossa lite på tyglarna. Se också till att äta mer protein om du vill börja bygga upp musklerna i kroppen.Lycka till!

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  29 juni 2010 11:02

  Grattis till målvikten! Tyvärr kan jag inte komma med några tips om hur du ska hålla den, för jag har många kg kvar innan jag är där. Men än en gång GRATTIS!

 • På gång
  1 inlägg
  29 juni 2010 11:43

  Stort grattis till det nådda målet!!! =D

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  29 juni 2010 16:33

  hej, Grattis!jag skulle fortsätta skriva in och hålla koll samtidigt som du ökar ditt kcal intag en del, då ser du ju ganska snabbt om du går upp eller fortsätter ner och kan komma fram till hur mycket du behöver äta för att hålla dig runt samma vikt som nu.Lycka till

 • Nykomling
  1 inlägg
  3 juli 2010 10:41

  Oj kul att du har nått din målvikt  Linssan:)  Jag klev upp på vågen såg att jag nått min också:)Ny blir ju svårigheten att hålla vikten. Kan bli svårt med all glass som hägrar.men fyller man i vad man äter har man ju lite koll.Lycka till

 • Engagerad
  1 inlägg
  5 juli 2010 09:33

  Jätte kul! Jag har också nått min målvikt nu så jag är i samma båt som du! :))

 • Engagerad
  1 inlägg
  8 augusti 2010 11:34

  ät som vanligt....men sluta inte att röra på dig!!!