icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Hur ska ni "belöna " er själva?

På gång
21 inlägg
17 november 2011 22:41

Sitter och funderar på vad jag ska få för "belöning" när jag har nått min målvikt på 54kg. Nya kläder tror jag...ja varför inte?!Tänk vad bra de kommer sitta då...förhoppningsvis.

 • Nykomling
  1 inlägg
  18 november 2011 23:05

  Ny frisyr!!

 • Utmärkt medlem
  1 inlägg
  19 november 2011 07:00

  Jag har köpt nån bok jag velat ha som belöning också. Sen satte jag en målvikt innan jag fick gå till frissan också. Hästen hjälper och peppar mig nu. Hon är inte inriden så hon ska tömköras och ledas i traffik. Går jag inte ner kommer jag inte att kunna rida henne då hon är smäcker och ej så viktbärande. Men jag kommer att gå ner det vet jag bestämt för jag är av tjurigt virke och jag vill verkligen rida på min fina häst. Sen har jag 2 fina hundar att tävla agility med som jag inte hinner med på banan om jag inte kämpar bort övervikten. Så det gäller att ha långsiktiga mål också så man har nåt att kämpa för. Men de små belöningarna på vägen gör vägen dit lättare.

 • Veteran
  1 inlägg
  19 november 2011 12:13

  Så sant som det är sagt Emmalena! Och det där kan jag skriva under på från mitt perspektiv (hålla kilona borta) också. Delmål och belöningar längs vägen gör livet lite roligare :-) Mysigt med häst förresten, där har vi en rejäl belöning :-)

 • Utmärkt medlem
  1 inlägg
  19 november 2011 17:06

  Mmm, så mysigt med hästen :) Jo har man ingen anledning som man tycker är viktig nog så är det svårt att motivera sig själv att gå ner. Jag håller ju på med agility och jag klarar fysiskt inte av att springa med en massa övervikt. Jag vill hålla på med agility och jag har en duktig hund och en till på tillväxt. Nu fick jag ju hästen också där jag inte får väga för mycket för då kommer hästen att bli halt. Jag vill ju rida och träna min fina häst. Så för mig kommer det att vara rätt lätt att jobba för att hålla vikten sen. Skulle jag glömma mig så kommer Thyndra att påminna mig. Det är också viktigt att ha nån som är i samma situation som förstår vad man går igenom och som kan peppa en och som man kan få peppa och heja på själv.

 • Veteran
  1 inlägg
  19 november 2011 17:17

  Det ger extra kraft misstänker jag, när du har fina djur som ser upp till dig och förväntar sig att du ska vara en bra matte åt dem. Det blir ju extra viktigt då på någotvis. Och vilken belöning, att kunna ha kul med sina bästisar så där. Det måste ju vara något som märks skillnad på ganska fort, väl? Orka mer, snabbare, längre. Det är väl sånt som brukar hända grejer med ganska tidigt? Fast det är klart, så snabb och uthållig som en agilityglad hund lär man ju aldrig bli :-)

 • Veteran
  1 inlägg
  19 november 2011 17:40

  Vilken skillnad det kommer att bli när vi springer agility nästa sommar Emmalena :) Och det blir väl Bungypump kl 8 imorgon???

 • Utmärkt medlem
  1 inlägg
  19 november 2011 21:28

  Näe att hinna springa lika fort som min hund det kommer jag aldrig att kunna, i alla fall inte som border collien men kanske som border terriern men jag tvivlar där med. Men blir jag snabbare så kan jag hinna placera mig på rätt ställen fortare så att hunden fortare kommer fram på rätt hinder. Sen är det bra om man orkar kuta med hunden en bit ibland för att peppa den också. Det är så kul och hundarna älskar det också. Vi kommer vara oslagbara då Thyndra ;) Kl 8 låter som en bra tid. Ska ha hunnit rastat alla och tagit ut hästen tills dess. Funderar nästan på att åka och simma sen efter =)