icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Hur gick ni ner era sista kg?

På gång
27 inlägg
13 november 2010 14:04

Jag ahr 5-6 kg kvar och de sitter som berg. Känner mig lite höstdeppig just nu och har problem med motivationen. Skulle vara kul att höra era framgångsrecept!

 • På gång
  1 inlägg
  29 november 2010 17:59

  Jag är också intresserad. De där sista kilorna håller i sig stenhårt.

 • Utmärkt medlem
  1 inlägg
  29 november 2010 18:33

  Samma  här vill inte släppa från kroppen alls..Men jag tror att de kan vara så att man blir lite stressad av att ha så lite kvar, att man står still bara för de..

 • Nykomling
  1 inlägg
  29 november 2010 19:15

  Jag har ocksa fortfarnade mina 5 sista kvar nu... Men jag har ledigt nu i nästan 2 manader sa jag tänkte pröva MYCKET träning. Kanske upp till 3 timmar om dagen. Nu börjar det ju bli kul att tona kroppen när musklerna syns under fettet och lättare ocksa för att man väger mindre! Om man har tid tror jag att träning funkar bäst för dom sista envisa kilona, tror det funkar med en timme om dagen ocksa! 

 • Engagerad
  1 inlägg
  30 november 2010 18:06

  Oj oj oj.....ja det här är skitsvårt :(För att få bort det sista kan ni prova att föra stenhård dagbok på matintag. Minsta lilla tuggummi och pastill skall skrivas upp. När man har hållt på ett tag tror man att ögonmåttet duger till det mesta, men ack så fel man har ;) 1 tsk här och en msk där..... blir många kalorier på en vecka ;)Att hålla sig på max 1000-1300 kcal per dag och inte äta upp träningskalorierna. Går bra om man planerar sitt intag och fyller ut maten med massor av grönt.Chocka kroppen med lite annan typ av träning. Inte fastna i det som man brukar göra. Varva mycket kondition, fettförbränning och lite mindra av styrketräningen ett tag. Cykling bränner väldigt mycket kalorier :) Ägna stor tid till det samt promenader på gåband.... i 5-7% lutning. Tänk på att styrketräningen sänker din fettprocent en hel del, men vågen kanske inte pekar direkt neråt ;)Ändra något i kosten, ät mer av något och mindre av något annat. Kroppen vänjer sig fort vid allsidig mat och träning :)Jag vet, efter 43 kilos viktnedgång på 7 månader..... men det svåraste av allt är : ATT HÅLLA VIKTEN SEN .... så därför är jag här igen..... fnissLYCKA TILL !!!!!!

 • På gång
  1 inlägg
  1 december 2010 12:00

  Har oxå problem med sista 3 kg....Det som nette71 skriver är sant. Känns som jag måste bli hårdare med minsta lila tsk.nette71, imponerande med 43kg!

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  1 december 2010 14:45

  har 4 kg kvar och håller med! har sån dålig motivation och dåliga ideér. jobba nu så mycket så känns som man inte hinner med att träna varje dag som jag har gjort hela tiden.men skam den som ger sig, bort ska dom!!pepp ni andra och kämpa på!!!

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  1 december 2010 20:29

  Jag blev av med mina sista kilon med en strikt mathållning (1300-1500 kcal/dag) och mycket träning. Jag cyklar drygt en mil varje dag och tränade ca 5-7 pass utöver det, både kondition och gym. Så det går om man är envis och ihärdig, väger o mäter allt och tränar bra. Men precis som nette71 skriver är det svårt att hålla i sen, det är den livslånga utmaningen helt enkelt :-)Lycka till!