icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Hur är veckomenyerna i kickstart?

Nykomling
1 inlägg
28 oktober 2016 07:38

Hej! Funderar på att testa kickstart och köra lchf för första gången. Passar veckomenyerna en som jobbar heltid och pendlar, med andra ord inte har så mycket tid över? Är det bara middagar eller även frukost och mellanmål i menyerna? Kräver allt/mycket att man lagar mat? Jag har nyss slutat med viktväktarna, som jag inte ens följde i slutet. Deras veckomenyer krävde att man hade semester. (överdriver lite) Tack på förhand! :-)

 • Veteran
  4719 inlägg
  28 oktober 2016 19:53

  Hej!

  I samtliga kickstartprogram behöver du själv laga den mesta maten och du behöver sätta av tid till detta, det är lite det som är meningen. Generellt lagar du ett mål (middagen 2 portioner) om dagen och använder den ena portionen till lunchlåda till dagen efter. Spar både tid och pengar.

  Frukost, lunch och middag ingår i menyerna och som sagt använder vi oftast middagen även till lunchlåda till dagen efter.

  Välkommen! smiley

 • Utmärkt medlem
  561 inlägg
  29 oktober 2016 13:25

  När jag började med lchf (10 veckor tror jag det var), så fuskade jag faktiskt lite. Jag valde ut en frukost som jag gillade och körde sedan den hela vägen. Det gjorde det lättare att följa schemat. Likaså valde jag bort några enstaka rätter och körde om rätter som passade mig bättre. Sedan ska man inte äta mellanmål eg, när man kör lchf, men jag hade ett antal kokta ägg i reserv om suget blev för stort.

 • Nykomling
  1 inlägg
  29 oktober 2016 22:05

  Tack för infon! Ha en fortsatt fin helg!

 • Utmärkt medlem
  561 inlägg
  29 oktober 2016 23:31

  Tack detsamma!