icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Gruppernas synlighet

Veteran
5623 inlägg
16 mars 2019 17:38

Det har blivit väldigt mycket mindre aktivitet i grupperna sedan det byggdes om och jag är nästan säker på att det beror på att det är svårare att hitta dem nu, mindre överskådligt och trassligare helt enkelt.

Jag är inte säker på hur man ska komma tillrätta med det, jag har grubblat mig blå på det, men jag tror att ett problem är att grupperna flyttades in under forum och försvann från menyraden längst upp. Innan kunde man alltid hoppa in den vägen, men nu är det ett klick extra. Så få klick som möjligt är annars devisen på Internet, inte fler, så att ta bort grupperna därifrån tror jag var ett misstag.

Det är dessutom svårt att se var man är när man är i en grupp, jag har lagt min vinn om att ge månadstrådarna bilder som tydligt visar om det är styrke- eller konditionsgruppen man är i, så det går att gissa men varför står det ingenstans vilken grupp man är i när man är inne i en tråd? Och varför kan man inte klicka sig tillbaka till översikten över en grupps trådar när man väl klickat sig in i en tråd? 

 • Veteran
  4282 inlägg
  Redigerad: 16 mars 2019 17:47

  Håller helt med dig!
  Nu verkar dessutom strula med en del aviseringar, tyvärr. En grupp som jag administrerar har den generella aviseringen hoppat ur och det ågr inte att välja beva igen (felanmält idag) och även fast jag gått ur din grupp som får jag aviseringar.

  Hade också för mig att bevakning skulle läggas som default när man varit inne och kommenterat ett inlägg och så kunde man själv avaktivera det. Men så är det i alla fall inte nu.

   

   

 • Veteran
  5623 inlägg
  16 mars 2019 17:47

  Jättekonstigt! Jag dubbelkollade, och du är inte medlem längre så du borde inte få aviseringar alls!

  Nej, det var synd på grupperna. Det fungerar inte som det är nu.

 • Veteran
  1154 inlägg
  16 mars 2019 19:22

  Bevakar jag hela gruppen kommer inte vissa trådar med, och bevakar jag separat får jag två aviseringar om samma sak. Det blir många klick för att hitta de trådar jag vill bevaka och skriva i.

 • Veteran
  6099 inlägg
  17 mars 2019 10:55

  Håller med att detvar lättare att hitta grupp i egen rubrik