icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

En juni-utmaning!

På gång
24 inlägg
28 maj 2013 08:58

Jag har världens sämsta karaktär när det gäller att stå emot frestelser - om det inte är en utmaning jag triggat på. Jag har haft godis/sötsaksuppehåll i veckor bara för att jag lovat mig själv att köpa en ny sportklocka. Jag har gått från att aldrig joggat ett steg till att jogga fem kilometer bara för att få köpa en ny mp3-spelare. Nu behöver jag gå ner i vikt, och det är betydligt svårare. Motionera kan jag göra, det lärde jag mig älska snabbt - men att äta rätt... suck, det är så svårt. Alltså - jag gör en utmaning av det hela! 1-30 juni ska jag: - jogga MINST 3 ggr/vecka - äta onyttigt BARA på lördagar (och på midsommarafton) - fylla i checklistan här på matdagboken.se minst 5 dagar/vecka Klarar jag detta (och det gör jag givetvis!) så ska jag unna mig en belöning, exakt vad vet jag inte än så det får jag klura på. Nån som hänger på?

 • Veteran
  1310 inlägg
  30 juni 2013 11:58

  Min juni-utmanings summering, jag gick upp & ner i vikt & jag har tränat som tusan mellan varven, jag äter som jag tänkt mig. Jag är nöjd fast allt har svajjat lite hit & lite dit. Det har ju varit semester på Kreta & semester hemma med sol, bad & glass etc. Så nöjd trots allt!

 • Veteran
  2118 inlägg
  30 juni 2013 22:55

  Jag är ganska nöjd med mig själv Jag har gått ner något kilo. Springer minst 2 gånger per vecka, oftast flera, tränat lite på gym och vattengympa. Jag har tänkt på vad jag stoppat i mig för det mesta, men inte skrivit upp det....

 • På gång
  24 inlägg
  1 juli 2013 08:49

  God morgon på er! Oj, vad ni har varit duktiga. Jag har inte alls lyckats med denna utmaning men jag har kört 5:2 nu i nästan 2 veckor och det har funkat jättebra för mig. Jag har tappat 3 kg och jag känner att det är en metod jag kan leva med över tid. De dagar jag inte fastar äter jag vettigt men skriver inte upp nåt, och det finns liksom utrymme för en liten fika eller så också - helt enligt programmet. Det blir liksom så odramatiskt. De dagar jag fastar dricker jag varma koppen och nutrilett. Och en väldig massa vatten :-)