icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Egenkomponerade menyer

Veteran
5533 inlägg
24 september 2018 13:54

Tänk var smidigt det vore om man kunde göra en egen meny utan att behöva, initialt, koppla den till ett datum. Som det är nu måste jag, om jag ska göra ett eget schema, gå in på ett datum och planera.

Men jag vill kunna skapa ett schema med 14 dagar som jag kan plocka från själv, kanske i oordning också. Det vore trevligt också om plusmedlemmar kunde kopiera enskilda dagar ur redan befintliga kostschema till sin egen planering. Sedan, när man planerat klart och är nöjd skulle det kanske gå att välja "starta detta kostschema från och med (välj datum)", så kopieras det in i matdagboken från och med det datum man valt.

 

 • Veteran
  5533 inlägg
  12 september 2019 18:26

  Jag kan se din Matdagbok, men när jag klickar på "kostschema" får jag felmeddelande.
  "Meddelande från webplats: Du kan inte se den här sidan"

  Försöker lägga in en länk direkt till kostschemat, men jag tror baserat på hur länken ser ut att den kommer att länka till ditt kostschema och inte till mitt:

  https://www.matdagboken.se/?p=matdagboken&m=4&Datum=2018-09-01

   

 • Utmärkt medlem
  856 inlägg
  Redigerad: 12 september 2019 19:24

  Stämmer. Länken går till mitt kostschema, men den använder jag inte (och har inte delat den heller)

  Nu kommer jag både till din matdagbok och kostschemat, men båda ser helt tomma ut för mig ( början av september) 

  Kanske dags att ge upp...

  Tack för mödan och lycka till!

 • Veteran
  5533 inlägg
  12 september 2019 19:43

  Ja men det stämmer, matdagboken är tom eftersom jag inte börjat följa kostschemat än, jag håller på att skapa det fortfarande. 

  Jag hade på känn att det inte gick att dela kostschema dess värre. Förstår att man inte kanske ska kunna dela alla kostschema, men de man gjort själv borde man åtminstone kunna dela även om man kanske inte ska kunna dela de man köpt tillgång till. Kanske bara skulle tillåta delning av schema man gjort själv.

   

 • Utmärkt medlem
  856 inlägg
  13 september 2019 00:59

  heart

 • Veteran
  4691 inlägg
  13 september 2019 12:16
  LadyG skrev den 12 september 2019 12:33

  Jag har suttit och knåpat lite på mitt kostschema, och saknar två funktioner till förutom denna att kunna spara kostschema på något annat sätt än på datum. Som det är nu måste jag leta fram det kostschema jag skapade 1 spetember 2018 och framåt, jag hade velat kunna spara det som "Annicas LCHP" eller något i den stilen. Så jag lättare kan hitta det menar jag.
  Den ena funktionen jag saknar utöver denna är att kunna dela ett schema med andra plusmedlemmar, antingen hela kostschemat eller en dag, eller kanske t om bara en måltid.
  Den andra är att kunna anteckna i kostschemat.
  Jag vet inte om det är jag som är blind men jag saknar den möjligheten, antingen finns den och jag har inte sett den eller så finns den inte och det är därför jag inte sett den smiley

   

   

  Vi kommer komma till detta så småningom, först ska det sista på forumet göras sedan är det notifikationer och meddelande som ska göras om till det bättre. Det kommer! smiley

 • Veteran
  5533 inlägg
  13 september 2019 13:11

  Det ser jag fram emot! Oh, det är efterlängtade saker som väntar, spännande!!!