icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Döda grupper?

Veteran
1247 inlägg
2 mars 2014 21:26

Jag vet inte hur många av er andra som använder er av grupperna men det verkar vara väldigt stor skillnad på hur aktiva de är. Har sökt medlemskap i två för flera veckor sen men har inte fått svar ännu. Sökte i två andra och fick svar ganska direkt. Det har dock inte kommit till några nya trådar i dem vad jag kan se. Verkar finnas många grupper med bara en eller väldigt få medlemmar i också. Vad tycker ni andra om grupperna? Ett tips vad det gäller datumen på trådar/inlägg, det står inte år och vissa trådar är ju rätt gamla även i forumet när man söker så årtal hade varit super.

 • Veteran
  1 inlägg
  6 mars 2014 16:23

  Vår grupp är aktiv ^^

 • Veteran
  1 inlägg
  6 mars 2014 16:48

  Jag släpper in alla som vill vara med i "Träna för livet". Det står alla fritt att joina diskussioner, starta egna eller fylla på i befintliga om de vill. Många verkar nöjda med att bara läsa, tyvärr.

 • Veteran
  1 inlägg
  6 mars 2014 17:33

  Tråkigt att många bara läser. Jag har inte skrivit så mycket heller, svårt att se vilka trådar som är aktiva eller aktuella när det bara står datum. Trodde det ar mycket liv i grupperna när jag inte hade tillgång till dem.

 • Veteran
  1 inlägg
  6 mars 2014 17:42

  Olika grupper har nog olika "krav" eller förutsättningar. I en del grupper är kravet att vara aktiv varje vecka, annars tas man bort från gruppen. Där har man också ofta ett maxantal på medlemmar för att kunna hålla diskussioner mm levande. Lizamia; jag förstår inte vad du menar när du skriver"Här är det gamla medlemmar som styr och släpper inte in några andra" Kan du ge exempel? Det står ju alla plusmedlemmar att starta en grupp om man känner för det. Anna; jag tror säkert att du kan få bort din ansökan till gruppen genom att maila Johan.

 • Veteran
  1 inlägg
  20 mars 2014 16:12

  Hej! Nu har jag gått igenom alla grupper och raderat och rensat alla som inte varit aktiva de senaste 3 månaderna. Maila mig om ni har några frågor om grupper så ska jag försöka hjälpa till! / Johan, Matdagboken.se