icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Den magiska milen

På gång
21 inlägg
2 oktober 2016 09:37

Äntligen har jag återupptagit löpträningen efter flera års uppehåll. Har nu hållt igång i 2 veckor och det känns bra! Har som mål att springa vårruset samt ett millopp i maj. För att få lite extra motivation och bra träningsupplägg, har jag beställt "Den magiska milen" skriven av Maria Akraka. Någon  som har läst boken och säga vad ni tycker?

 • Veteran
  1 inlägg
  2 oktober 2016 11:39

  Nix, den har jag aldrig hört talas om. Men jag hoppas du recenserar den i bloggen eller forumet när du läst den!
  De enda löparböcker jag läst är "Vad jag talar om när jag talar om löpning" med Haruki Murakami, "Intervallguiden" med Marcus Nilsson, "Löpträning mitt i livet" med Marcus Nilsson, "The lore of running" med Tim Noakes och "Marathon och andra långlopp - träna med Anders Szalkai" med Anders Szalkai.

  Bra böcker allihop på olika sätt. Vissa mer faktaspäckade, andra mer inspirerande.

 • På gång
  1 inlägg
  2 oktober 2016 13:43

  Ska absolut recensera den! Den är riktad till alla, nybörjare men även van löpare. Följer med träningsprogram för 3 olika nivåer. Dessa sträcker sig över ett år:-)

 • Veteran
  1 inlägg
  15 november 2016 18:59

   Q23al19 hur går det för dig?

  i september anmälde jag mig till Wings for Life 7 maj 2017!
  Mitt mål är att komma över ölandsbron 1 mil. Har aldrig sprungit förut så det blir en tuffutmaning för mig!

   

 • På gång
  1 inlägg
  24 november 2016 18:10

  Det går bra.. Har läst boken och det finns mycket bra i den. Har dock ej börjat följa något löparprogram än. Men det är kul att få inspiration! Jag springer 3 dagar i veckan just nu och det har äntligen börjat lossna. Härlig känsla när det går lätt och inte bara är jobbigt!

  Vad kul att du anmält dej till motionslopp redan nu:-) Du kommer fixa det galant och det är roligt med mål att jobba för! Har du kollat in maraton.se? Där finns det mycket bra om löpning!

   

 • Nykomling
  1 inlägg
  11 augusti 2017 12:41

  Kanske också borde anmäla mig till någon form av lopp och berätta för mina vänner att jag tänkt ställa upp. Blir kanske lättare att fokusera på löpningen med vetskapen om hur skämmigt det blir om jag sedan inte genomför vad jag sagt!

  Tror dock inte att det finns någon bok i världen som skulle kunna underlätta! cheeky