icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Delmål 60 kg

Mycket engagerad
349 inlägg
30 January 2021 09:44

Har du också kommit under 70 kg häng med här i kampen mot nästa delmål, 60 kg!

Har du ditt mål inom 70 till 60 intervallet så är du välkommen också, bättre att inkludera än exkludera.

Finns ingen nivå nedanför denna, så jag tänkte vi utvidgar den har 'gruppen' med alla som ligger under 60 också, kommer ju inte vara några mängder där heller, ordet som ska in på vågrätt 8 är INKLUDERA.

Här kan vi rapportera vår vikt 1/vecka eller 1/dag om vi vill, viktigast är att stötta och peppa varandra!

 Välkommen!

 • Mycket engagerad
  349 inlägg
  Redigerad: 22 February 2024 14:41

  Höll mig hyfsat inom fönstret, kan ha varit en kvart till en halv timme längre, höll mig nog ganska exakt inom 1200 kcal. Rodde ytterligare en dag en timme, efter första halvtimmen med ganska bra fart, kände jag att hjärtat började rusa, så jag drog ner tempot tills hjärtat stabiliserade sig, och kunde fortsätta i lite lugnare tempo. Det var nästan så att det kändes som det brände bakom rumpan, hade tänkt köra 70 minuter men rumpan sa stopp.

  Vikt tillbaka till 67.8, så inget har egentligen hänt sedan den 16e... mer än små upps and downs.

  Har nu lite lätt träningsvärk i korsryggen, har väntat på att det skulle komma, är förvånad att det inte kom en av de första dagarna jag rodde.

  EDIT, efter att ha stretchat ryggslutet så kände jag mig fit for fight och bestämde mig för att försöka på milen, och det gick bra. En mil och fem meter på strax under 72 minuter, yeayye. Har nu rott 49.330 km på åtta dagar, varav en dag fri från rodd.