icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Body scanning

Mycket engagerad
241 inlägg
23 november 2013 20:32

Tänkte höra om det är någon hör som har gjort en body scanning någon gång? Jag önskade mig det och fick i födelsedagspresent. Det var bl. a mätning av fettprocent, muskelmassa, metabolism och en rad andra saker. Hur går det till när de gör scanningen och tycker ni att jag ska använda det som en morot-något att planera in längre fram som movitavion eller ska jag göra det nu för att kunna få reda på lite mer kring hur mycket jag förbränner osv? Vad tycker ni?

 • Utmärkt medlem
  1 inlägg
  23 november 2013 21:52

  Jag har gjort bodyscanning ett antal gånger. Jag tycker det är bra redskap och se om man minskat i muskelmassa eller inte när man minskat sin vikt. Man kan gå ner många kilo men om det minskar på muskelmassan är inte det bra. Bra att även se fett % och metabolismen.

 • Utmärkt medlem
  1 inlägg
  24 november 2013 19:46

  Kunde ha kopierat det amoe redan skrivit.. Också för mig är det ett verktyg för att hålla koll på att det är "rätt vikt" som försvinner. Bra motivation!

 • Engagerad
  1 inlägg
  24 november 2013 20:14

  Jag har en våg/kroppsscanner. Använder den varje vecka. Ett litet tips, om man scannar sig på morgonen är kroppen lite uttorkad efter natten och då blir fettprocenten högre. det bästa är att göra det mitt på dan när kroppen är igång och man har ätit o druckit.