icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

behov av gå ner i vikt vänner

Nykomling
2 inlägg
19 juli 2013 21:54

Mitt namn är Jessica och jag skulle gärna vilja ha kontakt med andra som försöker gå ner i vikt. Jag har gått ner 12kg och står sedan nån månad helt stilla och nu har jag tagit tag i det igen. Jag följer ingen speciell metod utan följer min egen. Vill gärna utbyta tankar, tips, recept eller något annat. Spelar ingen roll vart du bor i landet eller hur mycket du vill gå ner. Tvecka inte att höra av dig mvh jessica

 • Mycket engagerad
  396 inlägg
  26 juli 2013 15:15

  Hej. Av egen erfarenhet så är det vanligt att man står stilla. Vet dock inte varför det blir så. Jag har lyckats gå ner med hjälp av olika "dieter". Om du behöver tips och recept så kan jag hjälpa till.

 • På gång
  11 inlägg
  27 juli 2013 18:43

  Hej, behöver även jag gå ner och försökt kämpa med mig själv. Svaret på varför man står still, kan enklast förklaras med att först äter man mindre än man förbrukar och när man sedan kommit ner i vikt, förbrukar man inte lika mycket. En dietist sa till mig att ta på fotvikter när jag stod still för länge, detta för att kroppen vanligtvis bar runt på fler kilo innan. viktväktarna vill gärna skylla det på att man inte är lika noggrann längre, men kroppen vänjer sig vid den nya kosten. Börjar man röra sig lite mer börjar det hända grejer igen.