icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

BEHÖVER PEPPNING!

Nykomling
5 inlägg
18 februari 2010 11:14

Mätte precis midjemåttet.. Har gått upp 11 centimeter runt midjan sen den 26 juni förra året. Kan det vara möjligt? Hur som helst skulle jag verkligen bli otroligt tacksam om ni ville peppa mig lite då motivationen gick ner några snäpp nu när jag såg min nya siffra...

 • Veteran
  1 inlägg
  18 februari 2010 15:45

  Välkommen hit! Kolla runt i de andra pepptrådarna och häng på där. Det finns bl.a. flera olika utmaningar.

   

  Lycka till!

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  18 februari 2010 22:30

  Har du verkligen mätt på exakt samma ställe då? Personligen tycker jag det är skitsvårt

 • Veteran
  1 inlägg
  18 februari 2010 22:46

  Visst är det möjligt men då borde du oxå gått upp en hel del i vikt, annars verkar det lite konstigt. Det kan ju oxå vara så att du inte mäter på exakt samma ställe, det kan skilja mycket bara om man mäter några cm ner. Även tiden på dygnet kan få måtten att variera, ofta är magen mer svullen på kvällen än på morgonen. 

  Oavsett vilket så deppa inte ihop och tappa inte motivationen, finns oftast en lösning på det mesta även om det känns kämpigt precis nu. Finns många här som peppar och ger råd oxå så du behöver inte alls känna dig ensam.

  Lycka till och pepp kramar i massor.

   

   

 • Nykomling
  1 inlägg
  19 februari 2010 20:21

  Jag har gått upp i vikt också, men det är "bara" 3 - 4 kilo. Det kan mycket väl stämma att jag har mätt på olika ställen, för jag tycker också sånt där är svårt. Men jag har för mig att det var på samma ställe.Nåja, jag ska inte deppa ihop inte. Har en dålig dag idag, men det tar jag igen imorgon.

 • Nykomling
  1 inlägg
  20 februari 2010 09:52

  Det är inte en omöjlighet. jag har sj gått ner -7cm på 9dagar. och jag anser att man kan gå upp fortareMät alltid på morgonen innan frukost för mest exakta resultat..Kom i gång med träning, simning, promenader

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  28 februari 2010 09:07

  Häng på oss om du vill. Kolla tråden Biggest loser light!

  Peppkramar till dig! =)