icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Äppelcidervinäger mot sötsuget!

Nykomling
10 inlägg
4 juni 2012 10:32

Hej alla! Ville bara tipsa om att ha lite äppelcidervinäger i dricksvattnet till dagens större måltider, det fungerar jättebra mot sötsuget! Tror även att det sätter igång förbränningen vilket är kanon om man vill ner i vikt. Klarade mig helt utan sötsaker denna helgen vilket brukar vara svårt. Så fort det blir fredag brukar jag vanligtvis börja sukta efter allt möjligt sött och onyttigt - men inte denna gång!

 • Utmärkt medlem
  1 inlägg
  5 juni 2012 22:24

  Åh, tack så hemskt mycket! Jag hade glömt bort äppelcidervinägern. Förr fanns det något koncentrat av citron att köpa i affärerna, som man spädde ut till saft. Osockrad. Den var kanonbra, tyvärr slutade den tillverkas. Den var till just för att stoppa sötsuget. Den sura smaken gjorde att man tappade all lust för sött. Minns inte vad den hette. Ska prova med äppelcidervinäger, nu då!

 • Nykomling
  1 inlägg
  6 juni 2012 11:49

  Har provat äppelcidertabletter, vet inte om det funkade, märkte ingen skillnad, tror jag :) kanske ska ge det en ny chans :)

 • Nykomling
  1 inlägg
  27 april 2013 23:12

  Mitt sötsug försvinner också med äppelcidervinäger :)

 • Utmärkt medlem
  1 inlägg
  1 maj 2013 18:43

  Koncentrerad citron på flaska köpte ja för inte så längesedan...... liten o grön. äppelcider vinäger har ja aldrig prövat.... hur mycket o hur ofta?

 • På gång
  1 inlägg
  1 maj 2013 21:47

  En liten sked kokosfett dämpar också sötsuget!