icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

actic (nautilus)

Veteran
1092 inlägg
29 juli 2011 18:57

Någon som tränar på actic med eller utan actic-metoden? Vad gillar ni deras metod och träningsanläggningar? Hur är stämningen där? Vilka tränar där? För och nackdelar med deras metod?

 • Veteran
  1881 inlägg
  29 juli 2011 20:03

  Har tränat på actic i många år. Valde det på grund av priset och närheten då när jag valde. På mitt gym är det väldigt blandat med folk, allt från unga killar som bygger och gärna spänner upp sig :D till äldre som tränar för hälsans skull. Ålder varierer från 16 till runt 70 skulle jag tro, viktmässigt så finns alla varianter. Har testat både att träna enligt actic och det gamla vanliga och trivs nog bäst med flera set varianten men jag varierar lite efter humör, typ av maskin samt om jag har nån som driver mig frammåt. :) Tycker acticvarianten funkar bra om man har nån som pressar en att köra tills man är helt slut, inte alltid jag har det dock och då tränar jag hårdare om kör fler set. Stämmningen är överlag bra, har varit lite problem med en del sk nysvenska killar/män som har svårt att låta bli att kommentera/flina/bete sig illa mot tjejer/kvinnor men numera tittar personalen ner då och då när det är lite folk där vilket jag tycker känns bra.

 • Veteran
  1092 inlägg
  31 juli 2011 12:26

  Tack för svar :-) Va bra att personalen tog tag i problemet! Har du varit på något av deras pass också? (Vet inte vilken stad du tränar i då jag inte är plusmedlem)