icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

60+

Veteran
2854 inlägg
30 januari 2012 08:57

Vi tappra 60+ are fortsätter och jobbar på med vikten och vi går snart in på vårt 8:de år! Helt otroligt vad tiden går!! 

Vikten går ner, den går upp och så ner igen, sånt är livet på många plan. Det hindrar ändå inte oss från att träget gå vidare. På det här sättet håller vi ändå koll och reglerar vikten så att den inte skenar iväg. 

Vi 4:ans "gäng" har varit med länge och vi är vänner! Det har blivit ett beroende att hålla lite koll på varandra och på vikten, så vi fortsätter som vanligt med nya viktperioder under 2019. 

MABBAN samlar ihop vårt resultat varje måndag och ger oss feed back. Det är vi glada och tacksamma för!

LYCKOSPARKAR TILL OSS!!!👏👏

 • Veteran
  3626 inlägg
  17 februari 2020 13:55

  Här stod vågen still denna vecka!
   

 • Veteran
  2402 inlägg
  17 februari 2020 19:33

  Här stod den inte still!! -0,9 kgno Har inte sett något från Tita!!

  Jag är lite trött, så jag skriver lite mer imorgon!!!

  Veckans resultat hittills blev -1,6 kg! Ändras när Tita sagt sitt!!

 • Veteran
  2402 inlägg
  19 februari 2020 19:55

  Jaha, nu är alla besök fixade och endast husläkaren kvarstår. Det har varit lite jobbigt,men nu skall jag börja med att komma i fas, som tidigare. Jag har insett, att jag måste använda ordet lagom i mitt livlaughNågra promenader går det inte än, men jag är glad att komma till Centrum ,tor, även om returen är lite jobbig, men samtidigt en bra träning(lång uppförsbacke)!!

  Hoppas på en bättre natt inatt. Ny sort sömntablett, som inte funkade!! En sista titt på klockan 02,30 och vaknade kl07!! Nu är jag inne i 'andra andningen' och är inte trött. Får pröva och ett par nätter, annars får jag något annat och sova på. Jag har tinnitus, och den startar hej vilt, när det är läggdags. På dagen har jag lärt mej leva med.

  Ha det gottheart

 • Veteran
  1040 inlägg
  19 februari 2020 22:09

  De sköna veckor när man sover gott på natten, orkar gå lagom promenader och äter god mat, det är det vi alla strävar efter. Just nu är jag inne i en bra period förutom promenader. Idag har jag varit hos min vävkompis och ätit lunch, så det blev en promenad.

  Igår hade jag städning av hemtjänsten för första gången. 1 timme och 15 minuter har jag fått beviljat.....hon gick efter 50 minuter......ska det vara så eller ska man kräva att hon städar lite till ???  Hur som blev det bra och det kändes skönt.

  Undrar var Tita har tagit vägen.  Vad skönt Mabban att du ser ett slut på alla olika läkarbesök.heart

 • Veteran
  3626 inlägg
  20 februari 2020 08:20

  Jag tänker att om du är nöjd med städningen och hon gjorde det hon skulle så vore det konstigt om hon skulle söla sig fram i 75 minuter om hon fixar det på 50.

  Hur går det med din inneboende, farmis?

  Nu får vi verkligen hoppas att du får lite lugn och ro framöver, Mabban!

  Idag ska jag först till gymmet för lite styrketräning innan jag åker iväg och tränar Harry en liten stund. Han har inte så mycket ork än, men vi jobbar upp den sakta med säkert.

 • Veteran
  1040 inlägg
  21 februari 2020 15:44

  Och vips försvannmin text !!!

  Det går bra med min hyresgäst.

  I morgon åker jag till Ornö för sportlov. Därför blir det ingen viktrapport från mig på måndag.  Vi hörs om en vecka. Hoppas Tita har dykt upp då. ....och Roosan.heartheart

 • Veteran
  3626 inlägg
  24 februari 2020 13:38

  Här blev det -1,0 kg surprise

  Blev påmind om att det är sportlov denna vecka, när barnbarnet 3 år vill sova hos oss i natt. Eftersom hon blivit storasyster får hon inte vara hos dagmamman när det är skollov. Nu har jag avbokat mitt gympass i morgon och ska hitta på någon trevlig utflykt till oss istället 

  .

 • Veteran
  2402 inlägg
  24 februari 2020 16:13

  Grattis, Gittan!! Här blev det +0,4kg! Får se, om näringsdrinkarna hjälper!!

  Undrar var Tita har tagit vägen?! Har inte sett något inlägg från henne i Bloggen heller! Hoppas, att allt är väl med henne!!

  Har precis haft besök av yngste sonen. Han hjälpte mej att flytta tillbaka tvättmaskin på sin plats. Ja, den 'vandrade' lite vid centrifrugeringenwink Sedan blev vi sittande och hade en trevlig pratstundlaugh

  Har inte varit ute idag, tyvärr! Jag vågade inte efter dålig nattsömn! Har plockat  fram en laxbit till middag och till det, blir det en omelett och lite broccoli! Jojo, det tar sig,och att spisen blir användwink

  Veckans resultat blev, hittills, -0.6kg!!