icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

60+

Veteran
3228 inlägg
30 January 2012 08:57

 60+ Tråden fortsätter och fortsätter och nu får vi snart lägga ytterligare ett år till alla de övriga som gått!!  I slutet av januari 2024 har tråden 12 års jubileum💐

Det har hänt mycket i vår värld under de åren, med oss själva och med vår omvärld! Allt är inte bara positivt, speciellt inte händelserna i omvärlden. Vi kan trots allt fortsätta att njuta av vår trygga tillvaro. Lite äldre har vi blivit och det tillkommer mer spring hos läkare och på sjukhus. Skönt att den hjälpen finns då vi behöver den! 

Viktuppföljningen fortsätter vi med på vårt eget sätt, rapporterar i bloggen om vi vill, eller bara håller egen koll! Inte för mycket upp men inte heller för mycket ner. Samtidigt håller vi koll på varandra i vår lilla blogg!! Det är strongt att vi hållit ihop i så många år!!

Vi tuffar vidare på vårt sätt och önskar varandra en bra och säker vinter 2023 - 2024!☃️

 • Veteran
  1380 inlägg
  26 February 2024 08:49

  Har varit i skärgårdn i helgen. Härligt att solen är på G.

  Känns lite konstigt att vi är så fåsom tittar in här !  Jag skriver ingen mer gång om inte fler hör av sig !cool

 • Veteran
  1183 inlägg
  26 February 2024 09:31

  Farmis jag tror att det är svårt att svara alla som skriver i tråden, det blir nog mest att man berättar vad man själv gör. Dom flesta skriver nog av sig i sina bloggar.

  Våren är nog också en tid då många har mer att göra och inte hinner skriva så mycket.

  Själv har jag börjat gå längre promenader i det fina vädret vi haft i helgen, och min hund som opererades för någon vecka sedan får börja gå längre rundor🙂

 • Veteran
  6698 inlägg
  26 February 2024 12:31

  Jag håller inte med dig, paloma. Vi som varit aktiva här bloggar inte speciellt ofta, i alla fall inte synligt. Och om man verkligen orkar och vill så kan det inte vara så tidskrävande att svara alla, för så många är vi ju inte.

  Snarare beror det nog på att vårt engagemang i MD dalar. Tita, som ”äger” tråden har inte varit inne på flera veckor, Mabban har fullt upp med alla läkarbesök och jag känner inte att jag har något att tillföra. Så jag lämnar tråden nu.

 • Veteran
  1183 inlägg
  26 February 2024 13:07

  Gittan jag tror du missuppfattade mig, jag menar så klart både synliga och osynliga inlägg. Jag vet ju att det skrivs i slutna grupper och att det minskar behovet av att blogga, det sa jag redan när vi fick grupperna som är dolda för andra. Jag har inga problem med det, men det leder till mindre aktivitet i bloggarna som är synliga.

  Jag bloggar inte speciellt ofta längre när jag är viktsatabil, men hade önskat att det fanns en grupp där man kunde prata om allt möjligt utan att alla kunde läsa. Jag ser ingen sådan grupp just nu utan krav att ligga inom ett viss viktspann.

  Ni bestämmer ju så klart om tråden ska vara kvar.

 • Veteran
  6698 inlägg
  26 February 2024 13:33

  Men paloma, det är ju bara att starta en sådan grupp om du känner behov av det wink

 • Veteran
  1183 inlägg
  26 February 2024 13:38

  Gittan jag tror inte det finns behov av en sådan grupp just nu, det ser man med 60+ gruppen🙂

 • Veteran
  2994 inlägg
  26 February 2024 17:42

  Hejsan!! Jag har också varit inne med att att hoppa av, då det är mager uppslutning! Så jag följer Farmis och Gittans beslut! Jag kanske kommer i Bloggensmiley

 • Utmärkt medlem
  753 inlägg
  28 February 2024 07:46

  Å jag som tyckte det var så roligt att finna en "öppen grupp" utab krav,  med damer i mer mogen ålder.. Men blir det bara jag som skriver utan någon som helst respons så...