icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

60+

30 januari 2012 08:57

Vi tappra 60+ are fortsätter och jobbar på med vikten och vi går snart in på vårt 8:de år! Helt otroligt vad tiden går!! 

Vikten går ner, den går upp och så ner igen, sånt är livet på många plan. Det hindrar ändå inte oss från att träget gå vidare. På det här sättet håller vi ändå koll och reglerar vikten så att den inte skenar iväg. 

Vi 4:ans "gäng" har varit med länge och vi är vänner! Det har blivit ett beroende att hålla lite koll på varandra och på vikten, så vi fortsätter som vanligt med en ny viktperiod fram till påsken 2019. 

MABBAN samlar ihop vårt resultat varje måndag och ger oss feed back. Det är vi glada och tacksamma för!

LYCKOSPARKAR TILL OSS!!!👏👏

  • 20 maj 2019 14:28

    Halloj, tjejer. Vad härligt att se att ni finns kvar. Det var inte precis igår jag loggade in, men har de senaste veckorna inte precis stortrivts i min kropp. Vågen åkte ut för många år sedan och som pensionär unnar man sig både det ena och det andra i mat och dryck väg. Svårt att röra sig med ett ont knä och inte en tanke på att cykla på grund av snurrig skalle bäddar inte för någon viktminskning precis...  Idag behöver jag ingen våg för att konstatera att jag nu väger mer än jag nånsin gjort och att något måste göras. Tänkte damma av 5:2 en stund framöver. Jag lyckades ju bli av med många kilon tidigare med 5:2. Återstår bara att hålla koll på sockernivån, som enligt senaste läkarbesök krupit uppåt en smula. Kan vara att en begynnande diabetes och 5:2 inte riktigt funkar ihop. Vi får se. 

    Härligt att få växla några ord med gamla kamrater.