icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

60+

Veteran
3004 inlägg
30 januari 2012 08:57

Vi tappra 60+ are fortsätter och jobbar på med vikten och vi går snart in på vårt 8:de år! Helt otroligt vad tiden går!! 

Vikten går ner, den går upp och så ner igen, sånt är livet på många plan. Det hindrar ändå inte oss från att träget gå vidare. På det här sättet håller vi ändå koll och reglerar vikten så att den inte skenar iväg. 

Vi 4:ans "gäng" har varit med länge och vi är vänner! Det har blivit ett beroende att hålla lite koll på varandra och på vikten, så vi fortsätter som vanligt med nya viktperioder under 2020.

MABBAN samlar ihop vårt resultat varje måndag och ger oss feed back. Det är vi glada och tacksamma för!

LYCKOSPARKAR TILL OSS!!!👏👏

 • Veteran
  1 inlägg
  1 mars 2021 16:25

  Det blev lite stressigt i morse så jag hann inte skriva mer än viktresultatet.

  Nu har jag gjort det jag skulle och sitter med en kopp kaffe och tar igen mig.

  Hundarna har fått sina första fästingtabletter för året. Igår fick jag plocka en krypande fästing på Harry. Dessa små djur, samt huggormarna, är väl de jobbigaste när man vill träna hund ute i naturen.

  Så skönt att du i alla fall har ena sonen kvar i Sverige, Mabban! Hoppas nu att du får din vaccination och att besöket hos neurologen går bra.

  Jag vet inte när vaccinationen för oss i fas 2 blir aktuell, men jag gissar att det inte blir före april i alla fall.

 • Veteran
  1 inlägg
  1 mars 2021 17:53

  Tita, jag har hemsjukvård, så det blir inga besök på VC. Jag måste säga, att på SöS var det noga kontroll, när det gällde corona.Jag fick ligga isolerad tills det fått negativa resultat på testet i näsan samt lungrtg! Därefter kom jag in på en 2-sal med en skärm mellan oss!!

  Ja, jag hoppas nu att VC hör av sig, så jag får vaccinet!! Fick veta, att de kommer hem 11/3 för att kolla min knöl i benetlaugh Den har blivit en aning mindre, men inte mycket, men jag oroar mej inte!!

  Gittan, jag har bägge sönerna hemma nu!! Men nu närmar sig påsken, och de vet inte, om de kan resa ner nu!!

  Veckans resultat + 0,5kg!!

 • Veteran
  1 inlägg
  1 mars 2021 18:30

  Skönt att läsa hur noga de vara på SöS!

  Idag fick jag höra om en bekant som åkte ambulans in till DS, där man inte kollade alls. Han kom in pga hjärtproblem och först efter några dagar testades han. Då hade han kunnat gå obehindrat i korridorer mm innan. Han testades positivt för Covid-19 och blev förflyttat till Nacka sjukhus och isolerades där.

  Jag trodde att din andre son hade flyttat ner till Spanien permanent, men ännu bättre för dig nu att bägge är hemma, om än så kanske bara fram till påsk.

 • Veteran
  1 inlägg
  2 mars 2021 09:30

  Tidigare pratade grabbarna att flytta ner om 2,3 år, men nu hör jag inget! Tror det är min son, som håller igen och vill jobba lite längre! Hade partnern fått råda, så hade de varit nere för längsedanlaughDom är ju 'bara' 55 år båda!! Tror dock, att det sker snart! Min son kan gå i pension vis 55!!

 • Veteran
  1 inlägg
  2 mars 2021 09:36

  Dåligt av DS att inte sköta sig bättre! Nu har patienten kanske smittat ner någon, och det ville säkert inte han göra!! Tragiskt!!