icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

60+

Veteran
2928 inlägg
30 januari 2012 08:57

Vi tappra 60+ are fortsätter och jobbar på med vikten och vi går snart in på vårt 8:de år! Helt otroligt vad tiden går!! 

Vikten går ner, den går upp och så ner igen, sånt är livet på många plan. Det hindrar ändå inte oss från att träget gå vidare. På det här sättet håller vi ändå koll och reglerar vikten så att den inte skenar iväg. 

Vi 4:ans "gäng" har varit med länge och vi är vänner! Det har blivit ett beroende att hålla lite koll på varandra och på vikten, så vi fortsätter som vanligt med nya viktperioder under 2019. 

MABBAN samlar ihop vårt resultat varje måndag och ger oss feed back. Det är vi glada och tacksamma för!

LYCKOSPARKAR TILL OSS!!!👏👏

 • Veteran
  4014 inlägg
  5 augusti 2020 16:40

  Visst är det ett kärt besvär, Mabban!
  Idag fick han sig en riktig utskällning av Harry så den lille tjöt som en stucken gris och rusade in i köket. Ingen av oss tog någon notis om det och efter att tag kom han utsmygande igen, men lite mer försiktig och avvaktande.

  Harry verkar ha en ängels tålamod, men även han har sina gränser.

  Vad sa läkaren idag, farmis? Det låter inget vidare med fiskbullediet…

  Vår tomat/potatisplanta har många små tomater och jag hoppas att inte alla mognar samtidigt. Några har vi plockat av och himmel så goda de är!

  Grattis till det stora vikttappet, Tita!

 • Veteran
  2569 inlägg
  5 augusti 2020 20:18

  Nu fick jag ett gott skratt, Gittan!! Du få tydligen hjälp med uppfostranlaugh På Fb har sonen anmält mej till 3 olika bullegrupper, och där kan man verkligen få sig ett gott skrattlaugh

  Imorgon ringer husläkaren och jag hoppas på ett starkare plåster, och det får jag. Jag vill inte ha den här värkensad Det blir även fotvård.Tårna är inte helt okey, så de måste tas om hand.wink

   

  Nu nalkas en rejäl värmebölja och då kan man knappast gå ut för den skull. Får väl passa på på tidig förmiddag!!

 • Veteran
  2928 inlägg
  6 augusti 2020 08:58

  Tack GITTAN!  Det är skönt att komma ner i matchvikt igen men det går lite onödigt fort!? I tisdags morse hade jag gått ner ytterligare 0,3 kg så då fyllde jag på med lite kolhydrater.  I går hade det stannat på en lite uppgång. Idag var det i stort set +-0 från i måndags så nu tuffar jag på. Jag vill ju ner men inte så fort så jag blir orolig!

  Mabban hoppas att du får ett starkare plåster idag då du blir uppringd! Det är ju viktigt att du kan röra dig både inne och ute utan att plågas av den där värken. Värmen kan bli besvärlig och i kombo med starkare sedering får du vara extra uppmärksam vid prommisen! Sköt om dig!!

  FARMIS  som sagt fiskbulle diet låter inte så gott men om den hjälper sååå.... hoppas att du kan variera den med vanlig kokt fisk så att du inte förlorar din aptit! Du borde få en riktig undersökning nu så du slipper oroa dig! Hoppas att det löser sig då du är i kontakt med din läkare!! Var rädd om dig!

  Sköt om er!