icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

60+

Veteran
2897 inlägg
30 januari 2012 08:57

Vi tappra 60+ are fortsätter och jobbar på med vikten och vi går snart in på vårt 8:de år! Helt otroligt vad tiden går!! 

Vikten går ner, den går upp och så ner igen, sånt är livet på många plan. Det hindrar ändå inte oss från att träget gå vidare. På det här sättet håller vi ändå koll och reglerar vikten så att den inte skenar iväg. 

Vi 4:ans "gäng" har varit med länge och vi är vänner! Det har blivit ett beroende att hålla lite koll på varandra och på vikten, så vi fortsätter som vanligt med nya viktperioder under 2019. 

MABBAN samlar ihop vårt resultat varje måndag och ger oss feed back. Det är vi glada och tacksamma för!

LYCKOSPARKAR TILL OSS!!!👏👏

 • Veteran
  2897 inlägg
  27 maj 2020 08:50

  Hej på er!

  Vilket underbart väder det har varit några dagar nu!!☀️☀️Vi lever ute, det finns hur mycket som helst att göra och sen kan man ju bara vara också utan att ta död på sig med arbete😄

  Tack MABBAN för att du tror på mig! Det är sant jag kan om jag vill tillräckligt mycket men det är nog det där med "viljan" den har inte varit särskilt "aktiv"!

  Tack vare att Du GITTAN bjöd in att hänga med så fick jag en nytändning och så här långt har det inte varit svårt alls! Nu gäller det att hålla iii!

  Vid frukosten idag sa min gubbe att "du är duktig som plötsligt kan lämna bort brödet så där bara" Ja så är det och inte är det svårt heller jag bara gör det😳 Men varför "glömmer" jag bort det så totalt ibland? 

  Nu är det ju inte bara brödet det har nog slunkit ner både det ena och det andra.

  Mabban det är bra att pusslet tar över ibland det andra hinner du med sen!! Hoppas att du mår bra!

  Farmis hoppas att du har det underbart ute på ön i det fina varma vädret! Har du kollat havs temperaturen än? 

  Ha det skönt!

 • Veteran
  1079 inlägg
  27 maj 2020 14:43

  Lite svalare idag, men två underbara dagar har vi bakom oss. +16 i skuggan nu 14.30. Idag har jag kört 3;e altanen med högtryckare. Gubben sover eller sitter nån stans och tittar på naturen. 2råddjurs bockar slogs på vår tomt härom kvällen.

  Sonen som var och bastade i lördags sadeatt det var +10 grader i havet. Några badade. Jag har ont i rygg och ben på mornar och kvällar. Att jag går upp och ner på den här kuperade tomten och även kylan tror jag spelar roll. Nu har jag också tagit fram de böckerna jag hade med mig och läste igår och tänker också göra det idag.          Motionscykeln använder jag också, inte varje dag men både igår och idag har jag cyklat 10 minuter. Nu måste jag peta ner lite frön i marken, har skjutit upp det några dagar till förmån för andra sysslor. Kaprifolens första blomma har slagit ut idag och Aspen börjar nu få blad och Rönnen börjar blomma.

  Ser i min 5-års dagbok att den här dagen brukar jag koka rabarberkräm. Det ska jag göra idag också.

 • Veteran
  2507 inlägg
  Redigerad: 27 maj 2020 19:40

  Här är allt sig likt! Dagarna rullar iväg och är likadana. Man får titta i almanackan vilken dag det ärlaugh Nu när det blivit varmare och är så vackert ute så känns det inget vidare att inte få gå utno Hoppas på ändring nästa vecka!!

  Toa'n fick iaf en omgång idagyes Så nu är det sovrummet, som står på tur, när det nu blir avwink

   

 • Veteran
  2897 inlägg
  28 maj 2020 07:43

  Det låter underbart FARMIS vilket paradis ni har! Rabarberkräm och paj är så gott just på våren.

  Jag har kokat kräm två gånger redan och äter det med god aptit och en skvätt grädde. Nu är det inte läge att koka igen för jag kan inte låta bli det!! 

  Mabban det skulle ju vara skönt om du kunde sätta dig på en parkbänk nära din bostad så att du fick lite ombyte. Det är ju sköna dagar nu. Du har ändå din balkon för den friska luftens skull. 

  Vi lever ute de här dagarna och igår fick vi lite regn i hatten precis då vi tog Hundrundan i skogen. Det blev blött och kallt innan vi var hemma för regnklädda var vi ju inte! Idag är det fint men något svalare i luften. 

  Jag borde ge mig på garderoberna, vädra och plocka fram lite sommarplagg! Idag blåser det inte så det skulle vara lämpligt.....ska tänka på saken🙄

  Ha det bra!