icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

60+

Veteran
2961 inlägg
30 januari 2012 08:57

Vi tappra 60+ are fortsätter och jobbar på med vikten och vi går snart in på vårt 8:de år! Helt otroligt vad tiden går!! 

Vikten går ner, den går upp och så ner igen, sånt är livet på många plan. Det hindrar ändå inte oss från att träget gå vidare. På det här sättet håller vi ändå koll och reglerar vikten så att den inte skenar iväg. 

Vi 4:ans "gäng" har varit med länge och vi är vänner! Det har blivit ett beroende att hålla lite koll på varandra och på vikten, så vi fortsätter som vanligt med nya viktperioder under 2020.

MABBAN samlar ihop vårt resultat varje måndag och ger oss feed back. Det är vi glada och tacksamma för!

LYCKOSPARKAR TILL OSS!!!👏👏

 • Veteran
  2635 inlägg
  26 oktober 2020 10:36

  God Morgon!! Ja, det har varit rena busvädret på sistone, så det har inte gjort så mycket att vara instängdlaugh Nu kan jag säga nästa vecka, om man frågar när hissen är klaryes Det har blivit inalles 9 veckor, som jag 'suttit inne', men det har faktiskt gått fort och inte känts så jobbigt, vissa da'r kanskewink Har räknat ut, att ca ett halvår tidsmässigt har jag varit 'inlåst' av år 2020.

  Jag sällar mej till er övriga denna vecka med + 0,5 kg!! Jag har ingen 'kondis', inga promenader och kan inte heller utnyttja motioncykeln pga ryggensad Så nu hoppas jag på framtida promenader för att få igång Karlssonwink

  Den här veckan hoppas jag på att få svar på min röntgen! Min husläkare har gått ner i tid och jobbar 3 da'r ena veckan och 2 den andra!! Antingen ringer han eller så blir det brev med kopia av rtg-svaret!!

  Veckans resultat + 1,3 kg!!

  Ha det gottheart

 • Veteran
  2961 inlägg
  Redigerad: 26 oktober 2020 10:40

  FARMIS! Så skönt att det är gjort nu och att du mår bra!! Ta väl hand om dig och avancera försiktigt.

  Pillren är bra att ha grejer nu de kommande dagarna🤗

 • Veteran
  2961 inlägg
  26 oktober 2020 10:47

  Men oj MABBAN har det redan gått 9 v sammanlagt!?? Det har verkligen gått fort! Skönt att du inte upplever att det varit trist, nu kan det bara bli bättre då du mer obehindrat ta dig ut.

  Du måste börja med promenaderna lite försiktigt sen! Vädret har varit trist och så detta mörker som vi nu ska dras med ett halvår nästan!! Bara att gilla läget för det är som det är!

 • Veteran
  2635 inlägg
  26 oktober 2020 15:45

  Ja, Tita, det känns skönt att kunna säga nästa vecka, samt tanken att slippa  vika ihop rullatorn, när man skulle ut o in i hissen!!

  Nu blir det tandläkaren som nästa 'jobb'wink Jag har haft konsten att bita så hårt, att 2 krokar har gått av på min delprotes, så det måste åtgärdaswinkFinns alltid något att pyssla med utanför husets väggarlaugh

  Farmis. sköt om dej, och ta det lugnt, men glöm inte sjukgymnastikenheart