icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

60+

30 januari 2012 08:57

Vi tappra 60+ are fortsätter och jobbar på med vikten och vi går snart in på vårt 8:de år! Helt otroligt vad tiden går!! 

Vikten går ner, den går upp och så ner igen, sånt är livet på många plan. Det hindrar ändå inte oss från att träget gå vidare. På det här sättet håller vi ändå koll och reglerar vikten så att den inte skenar iväg. 

Vi 4:ans "gäng" har varit med länge och vi är vänner! Det har blivit ett beroende att hålla lite koll på varandra och på vikten, så vi fortsätter som vanligt med nya viktperioder under 2019. 

MABBAN samlar ihop vårt resultat varje måndag och ger oss feed back. Det är vi glada och tacksamma för!

LYCKOSPARKAR TILL OSS!!!👏👏

 • 8 november 2019 17:13

  5 minuters bilväg till Rinkeby....30 minuter leta efter p-plats....60 minuter i väntrummet...1minut röntgen.....  Va tokigt det blir !!!

 • 8 november 2019 18:11

  Farmis, verkligen, men nu är de gjortyes

  Idag har jag fått städat! Men f ö har det varit slöttwinkJag har inte ens stickat, och då är det verkligen slött!!! Det är inte klokt, men man får ju sådana här dagar iblandsad

 • Redigerad: 10 november 2019 08:43

  Oj det var mycket sk tom tid för att få rtg gjort FARMIS men som sagt nu är det klart! Bara att få svaret och det kan ju också ta tid!

  Har ni fått snö?? Vi har full vinter, gubben fick den äran att gå ut och skotta kl 7 i morse så det var en bra start på farsdagen😁 Han gillar att gå upp tidigt så jag får frukost varje morgon utan att lyfta ett finger. Även på farsdagen!

  Mabban det är helt ok att vara slö ibland, de lär ju barnen numera att ha lite tråkigt då och då. Det är tydligen utvecklande och vi ska ju lära hela livet såååå😁😁

  Här hos oss blir det inte tråkigt idag för kl 14 brakar sonens familj in här, 5 pers, vi ska äta en lite sen lunch tillsammans som vi avslutar med en äppelpaj och en persiko/ ost paj. Det blev två pajer för de har en med sig!  Ingen farsdagstårta! Innan det söta blir det pastasallad med farfars egen varmrökta lax och hjortronfluff. Så ska jag koka risgrynsgröt och blandfruktkräm, det blir första gången nu inför den här julen. Sånt äter vi bara då och då nu fram till jul sen blir det paus igen till nästa jul. Konstigt men det har bara blivit så.

  Brrrr bara jag tittar ut fryser jag det blåser och är snö överallt men bara nollgradigt, till och med hunden ligger mest under sängen rädd för att vi tänker gå ut och promenera🐶☺️

  Hoppas att ni får en bra dag!

 • 10 november 2019 12:24

  Här regnar det, men en och annan flinga blandar sig i det!! Ingen rolig tid framöver, alltså vädermässigtwink

  Idag blir det nog och göra ugnspannkakan med bacontärningar i och så funderar jag också på, att lite lättstekta wokgrönsaker skall ilaugh Kul och variera lite!!

  Annars blir det nog lite sockstickning! Min sonhustru önskade varma sockor och trä på sig, och mysa framför TV-n, som hon sa, och det skall hon få med lite högre skaft. Älskar och sticka! Pläden till äldsta barnbarnet är klart, men det har jag kanske redan skrivitwink Så nu har båda fått!

  Ha en trevlig Fars Dagheart

 • 11 november 2019 09:03

  Här va ren härlig Fars dag. Båda sönerna och alla 4 barnbarnen !  Då alla utom jag sover länge på helgerna bakadr jag Piroger med köttfärs som dom fik innan bullar och gräddtårta. Jag kör vanlig traditionsenlig gräddtårta med frukt, mandarinklyftor från burk, jordgubbar och vindruvor. Den blev riktigt god och godkänd av hela gänget.

  Farfar fick ett "grekiskt" paket med feta, oliver, skinka, korv, grekisk öl ....det tog vi till middag.

  Trots pirog och tårta är vikten idag + - 0

  Ingen snö....men lite frost !

 • 11 november 2019 09:32

  Mabban - 0,8 blev det den här omgången. I morse var jag och tränade och orkade hela passet. Har gjort uppehåll sen dom böt pacemakern. Testade för 3 veckor sen men orkade bara 20 min. sen har jag bara gått på sittgympan och medecinsk yoga. Idag blir det seniorträffen det kommer en person som ska prata om släktforskning , ska ner och lyssna om det är något jag inte kommer ihåg. 

  Imorgon är det seniordagen i Mörby C och då är seniorträffen stängd. 

  Ska läsa genom vad Ni har gjort. Ha en bra dag.

 • 11 november 2019 15:52

  Hejsan!!! Här blev det -0,4 kg denna vecka!! Det går upp och ner, men jag vill, att det skall gå upp ett par kilo!! Jag satte en målvikt på 72kg efter det att jag gick ner 43 kg. Det var där, jag kände, att jag mådde bra. Nu ligger jag -4kg under!! Jag har ingen aptit! Jag har registrerat några dagar och äter 1400kal/d, och enl dietisten skall det vara 1500kal/d.

  Idag har jag fått tips från sonen, som tränar, på bars och drycker med högt protein(skall vara bra) och lite kolisar, så sockersuget inte kommer tillbaka.

  Idag snöade faktiskt lite här!!! Min son var här och hjälpte mej och få fason på min fasta telefon, som hade lagt. Jag hörde inte, vad dom sa på Tele2, så han fick rycka ut. Skit med hörselnno

  Väntar på Tita!!!

 • 12 november 2019 09:41

  Godmorgon här kommer resultatet från den senfärdiga tanten!!

  Det blev + här 0,6 kg igen och nu var det sista gången för den här omgången eller helst för alltid!!!

  Nu har jag uppnått 79,0 kg och har fått nog med råge 😡😡😡😡😡😡😡😡😡precis så här många gubbar/kg ska bort. Planen är två 😡😡den här veckan nästa vecka 😡 Och sen en halv gubbe tills de är borta, vill inte se såna fula gubbar längre!!!

  Nu har jag ett tydligt mål och kommer att väga mig ofta för att kolla om jag måste ta till lite vattenfasta nån dag för att nå målet varje vecka!!

  Jag mår inte bra av övervikten och min läkare blir inte glad om jag kommer dit på luciadagen med den här övervikten. Han ville att jag skulle gå ner 5 kg senast jag var där men det blev tvärtom!😖Då vägde jag runt 77 kg. min plan nu (inte om) ska hålla väger jag 74,5 kg den 13/12 då jag har tid till honom.

  Nu är det slut på slarvandet!!!

  Grattis till era minus och hoppas att du Mabban kan få till ett plus till nästa vecka med hjälp av extra "drinkar"!

  Hoppas attjag blir bättre på att hålla rapporteringstiden, det är nog också ett tecken på att vikten inte varit särskilt viktig för mig nu under en lång tid. Slut på det nu!!

  Ha en fin vinterdag mina vänner!

 • Redigerad: 12 november 2019 11:15

  God Morgon, ja, det är det för mej idag! Sov till kl 10= 10 tim. sömn drygt!!  Vågen visade inte det jag ville se, då det blev 3hg mindre än igår. Det här är ju visserligen ett viktminskningsprogram, men det får vara måtta på det, iaf för mej!

  Jag har ju hämtat mat ur buffe´n, när jag är ute, men mest sallader. Nu när jag går förbi den, vänder det sig i maggenwink Vet inte varför???? I Spanien var det inga problem, men det var ju miljön, som hjälpte till!! Där åkte allt ner tom bläckfisken, även om den åkte upp igen!!

  Skall handla upp lite proteinrikt idag! Har fått fina tips av sonen. Hade väl aldrig tänkt mej komma i den här sitsen. Nu väger jag lika mycket, som i nedre tonåren, trots det, som hänger på kroppen nu. Men jag mår inte  spec dåligtlaugh

  Lycka till med din plan, Titayes

  Veckans resultat blev -0,6kg!!!!