icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

60+

Veteran
3245 inlägg
30 januari 2012 08:57

 60+ Tråden fortsätter och fortsätter och nu får vi snart lägga ytterligare ett år till alla de övriga som gått!!  I slutet av januari 2024 har tråden 12 års jubileum💐

Det har hänt mycket i vår värld under de åren, med oss själva och med vår omvärld! Allt är inte bara positivt, speciellt inte händelserna i omvärlden. Vi kan trots allt fortsätta att njuta av vår trygga tillvaro. Lite äldre har vi blivit och det tillkommer mer spring hos läkare och på sjukhus. Skönt att den hjälpen finns då vi behöver den! 

Viktuppföljningen fortsätter vi med på vårt eget sätt, rapporterar i bloggen om vi vill, eller bara håller egen koll! Inte för mycket upp men inte heller för mycket ner. Samtidigt håller vi koll på varandra i vår lilla blogg!! Det är strongt att vi hållit ihop i så många år!!

Vi tuffar vidare på vårt sätt och önskar varandra en bra sommar 2024!

 • Veteran
  3245 inlägg
  15 juli 2024 12:52

  Hej på er!

  Ja Mabban du har bra inställning, finns det oro så är det bäst att hoppa över hur trist det än är! Så skönt att du nu kommer ut på promenad iaf det måste ju vara underbart efter allt som hänt!! Du behöver inte gå så långt då det gör så ont men bara att komma ut på marken någon 100 m känns säkert fint!

  Den här veckan har det varit riktigt fullt upp hos oss jag hinner inte ens gå in på paddan alla dagar! Jag vet inte om det beror på att jag blir så långsam med åren så jag hinner inte med☺️ vi hade "sommargäster" igår och jag hade gjort lunch till 8 pers och innan jag var klar var det lite stressigt! Jag vill ju att det ska bli bra också om vi nu ses en gång per år😊 De var sååå nöjda så jag får tro att det var mer än artighet😂

  Hur det gått med min diet går ju lätt att gissa men å andra sidan har jag ingen brådska med den lilla övervikt jag har! 
  Hoppas att ni alla haft en bra vecka och njutit av sommarvädret!

   

 • Utmärkt medlem
  949 inlägg
  15 juli 2024 13:10

  Att allting tar längre tid med stigande ålder kan även jag intyga. Hur hann jag med att jobba? Tiden är en lurig sak. En dag går så fort och allt en har föresatt sig att hinna hinns inte. En får bara tacka för att det kommmer en dag i morgon också. Så trevligt med åtta sommargäster till lunch Tita. Om alla berömmer maten så var den såklart god och det märks om någon lagt ned omsorg på den. Men klart man får vara lite trött efteråt - men glad! smiley

  Håller med om att få komma ut och gå en promenad, om än så liten, är hög livskvalité. Är så lycklig åt hunden som sköter om den saken åt mig nu.. Även om jag kan vara  lat så har jag en annan individ som jag gärna förgyller tillvaron för. Och utan att jag vet om det ingår ju jag i det paketet och kan räkna på steg och kilometer. Med stigande ålder är inte det en självklarhet. Maken som är 8 år äldre än jag, var alltid tidigare draghjälp för att komma ut. Nu har han nästan helt blivit sittande med alltför mycket värk. Jag brukar hävda att man ångrar aldrig en promenad,  fast då har jag ingen erfarenhet av att få mera värk efteråt. Så det är lätt för mig att säga. 

 • Veteran
  3004 inlägg
  15 juli 2024 19:29

  Att gå ut på en promenad är underbart! men mina blir inte så långa! Innan allt de här, som har hänt mej, gick jag 2 km, men dit kommer jag nog inte!! Nu får jag 'sällskap' med någon från Hemtjänst! 3 gg dagligen så får jag hjälp! Morgon på med stödstrumpor och bäddning! Lunchtid blir det promenaden, men inte  alltid då de måste handla åt mej!! på kvällen blir det av med stödstrumporna!!!! Så ser min dag ut!

  Ha det gott, mina Vänner!!!!