icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

-15,6kg

Mycket engagerad
120 inlägg
4 januari 2012 18:05

Hej på er! Har varit medlem här ett tag men inte varit aktiv. Nu har jag i alla fall börjat lägga in maten som jag äter för att försöka hålla mig vikt. För ca ett år sedan var jag en väldigt trött och nedstämd tjej på 81.5kg. Jag mådde dåligt över min vikt men kunde inte sluta att hetsäta alla möjliga godsaker. Att klämma en 600 gram lösgodis, lite kakor, glass och chips varje dag var ingen konst för mig! Meeen... en dag fick jag nog. Jag köpte på mig lite Cambridgepåsar och körde ren kur i några veckor. På några veckor gick jag ned 10 kg. Det var absolut inga problem för mig att klara det, utan det värsta var att hålla vikten efteråt. Jag fortsatte leva ganska dåligt på godis och cola light, utan att gå upp i vikt. Jag drack 3-5 liter cola light per dag och mådde så där... Av en slump gick jag till läkaren och mina allmänna värden var inte bra, jag blev sjuk ofta och hade ett riktigt kasst immunförsvar. Jag blev så jävla arg på mig själv, hur kunde jag misshandla mig själv så??? När jag kom hem från läkaren slängde jag allt som innehöll socker och tillsatser och numera äter jag bra mat fem gånger om dagen. Inga tillsatser och inget socker (då menar jag RENT socker, jag utesluter m.a.o. inte pasta, potatis etc.). Frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmat. Varje dag äter jag slaviskt mina mål för att inte bli sötsugen och det funkar! Jag fortsätter gå ned en aning men jag misstänker att min vikt börjar stabilisera sig! Även under jul och nyår har jag levt på bra mat. Inte ens en lussebulle, pepparkaka, julgröt eller en chokladbit har nuddat min mun. Nu har jag totalt gått ned 15,6kg och jag är snygg som fan! Jag tränar tre dagar per vecka och har inte varit sjuk sedan jag uteslöt skräpmat i min kost! Hoppas att jag har inspirerat någon! Förresten, för ett år sedan kunde jag inte ens springa 100 meter utan att behöva syrgas. Numera springer jag milen utan att ens tycka det är jobbigt!

 • Veteran
  1 inlägg
  4 januari 2012 18:34

  Grattis! Bra jobbat.

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  4 januari 2012 18:53

  Du inspirerar mig ska du veta! Vet att det viktiga är att hålla vikten och jag ska verkligen lägga detta året på att skapa en bättre livsstil. Grattis och lycka till i fortsättningen!

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  4 januari 2012 18:58

  Gratulerar till ditt kloka beslut och till viktnedgången

 • Utmärkt medlem
  1 inlägg
  4 januari 2012 19:07

  Grattis! Fortsätt med Din nya sunda livsstil

 • Mycket engagerad
  1 inlägg
  4 januari 2012 19:41

  Grattis, bra jobbat! Håller helt med om att det handlar om att hitta en sund livsstil som är något man måste se till att passa in i livet och inte bara en qick fix! Det är ju trots allt inte bara frågan om kilon utan om att vara snäll mot sin kropp och må bra och vara frisk. Keep up the good work!

 • Nykomling
  1 inlägg
  6 januari 2013 22:04

  Riktigt bra jobbat! Fortsätt prata med andra och inspirera andra med det du har klarat av. Jag kämpar fortfarande med mina mål, ingenting är omöjligt!