icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

vilde85s blogg

LCHF 3730
51-årig kvinna som ännu en gång ska försöka nå en hälsosammare vikt.
11 oktober 2020 08:23

Kunde blivit en youtubestjärna....

Efter en relativt bra vecka med en stadigt ökande energi så känner jag mig nöjd. Såpass att jag vågade mig på att baka bullar och chokladbollar igår. Å vet ni vad, icke en bulle eller boll passerade dessa läppar cheeky

Däremot har jag kommit på mig själv att på kvällarna ligga och titta på matlagningsprogram på youtube, och när jag skriver titta, menar jag frossar. Helt fixerad. Får snart lägga in mig för avvänjning, har t.o.m. tittat på muckbangs med stor förtjusning laugh Å då tänker jag, när jag nu ändå har ätit mig till denna bastanta vikt, varför filmade jag inte mig själv och la upp på youtube?! Jag hade visserligen varit lika fet, men rik. Ja ja för sent, nu ska skutan vändas och jag missade tyvärr miljonerna.  Så obetänksamt av mig wink

Veckans vägning idag: 1,4 kg ner yes

Önskar er bästa söndagen heart

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.