icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

vilde85s blogg

LCHF 3745
51-årig kvinna som ännu en gång ska försöka nå en hälsosammare vikt.
14 september 2020 17:25
1

Härligt(?) när partnern fortfarande kan förvåna....

Efter en jobbig helg fylld med hungern från helvetet, så kom nu äntligen måndag. Jag har jobbat medan resten av familjen legat hemma i förkylning. Min man  undrade om jag verkligen inte känner minsta lilla symptom och också måste stanna hemma? Tydligen hade han och barnen levt på rester idag och nu var dom slut, resterna alltså...antar att det var lite uppassning som egentligen eftersöktes wink

Hur som helst så är min käre make väldigt omtänksam och har med  fasa lyssnat på mina hungersplågde vrål (jag vet att jag överdriver) denna helg, därför frågade han mig hur det gått på jobbet idag. Det har gått riktigt bra sa jag, då säger han: Det är väl kanske lättare när du är på jobbet och inte tänker på mat hela tiden?

Han är så snäll min man, jag hade inte mage att upplysa honom att det liksom ingår i jobbet att tänka på mat när man jobbar som KOKERSKA! laughlaughlaugh

 

Hur som helst, dagen har varit brayes

 

Gillar

Kommentarer

  • 16 sep 2020 08:57
    gittan52

    Tanken var god i alla fall laugh

Logga in för att skriva en kommentar.