icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

utters blogg

Kalorisnål (Vegetarisk) 187395
I min blogg så skriver jag om den del av min vardag som rör vikt, träning och mat. Ibland tar jag lite matbilder för att visa er hur min mat kan se ut. Jag äter vegetariskt och har därför ofta med vegoingredienser som ni gärna får fråga om. Annars försöker jag löpträna som en del av min vardag. Min målvikt, som jag hoppas nå när jag är redo, är 60 kilo. Min startvikt från när jag var som störst var 98,5 kilo. 

 

Visar poster från januari 2015

23 januari 2015 17:58
8

Kära utter.

Detta är ett inlägg från mig själv till mig själv. För de stunder då jag tappat min tråd eller tycker att saker och ting går för långsamt.

Du är uppväxt i en miljö där du som barn merparten av veckans dagar hade en micropizza eller hämtmat so...

Läs mer Kommentera
8 januari 2015 15:11
4

Världens godaste frukost!

Varning! Detta inlägg kan för evigt förstöra dina nuvarande frukostvanor, övervägande risk för att du aldrig någonsin kommer att vilja äta något annat som din första måltid än rätten presenterad nedan är överhängande! 

250 g minikeso

1 appelsin

...
Läs mer Kommentera
7 januari 2015 18:09

Hopp ut i mörkret!

Nu ska jag precis ut i mörkret på en skön kvällspromenad. Igår blev det 7 km löpning, så idag tar vi en långpromenad istället för att vila benen lite. Har haft en så skön känsla i kroppen av att vara på gång. Det är lätt att vara duktig när det går bra.

...
Läs mer Kommentera
6 januari 2015 13:10
7

Att pusta ut lite.

Igår så var jag så lycklig efter att äntligen kommit under 80. Det har alltid varit en magisk gräns för mig. Under: på väg att bli det jag vill vara. Över: önsketänkande. Så när jag äntligen passerade 80 igår så kändes det som att ett sto...

Läs mer Kommentera
5 januari 2015 13:11
15

Under 80!!

Åh, mina vänner...jag är så glad!! Idag är dagen jag väntat på så länge; idag såg jag den magiska 7:an som förstasiffra på vågen. Jag trodde knappt det var sant. Var tvungen att väga om mig 5 gånger bara för att förvissa mig om att jag int...

Läs mer Kommentera