icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

utters blogg

Kalorisnål (Vegetarisk) 186823
I min blogg så skriver jag om den del av min vardag som rör vikt, träning och mat. Ibland tar jag lite matbilder för att visa er hur min mat kan se ut. Jag äter vegetariskt och har därför ofta med vegoingredienser som ni gärna får fråga om. Annars försöker jag löpträna som en del av min vardag. Min målvikt, som jag hoppas nå när jag är redo, är 60 kilo. Min startvikt från när jag var som störst var 98,5 kilo. 

 
8 januari 2015 15:11
4

Världens godaste frukost!

Varning! Detta inlägg kan för evigt förstöra dina nuvarande frukostvanor, övervägande risk för att du aldrig någonsin kommer att vilja äta något annat som din första måltid än rätten presenterad nedan är överhängande! 

250 g minikeso

1 appelsin

1/4 tsk vaniljpulver

1/2 tsk kanel

1 msk lättströ (eller motsvarande sötningsmedel)

Det ser inte mycket ut för världen men är 254 kalorier rent himmelrike! Det är som en dessert. Känns så busigt att sitta och mumsa på det här till frukost! Så gott, så lätt! Mättar hur länge som helst. 

Gillar

Kommentarer

 • 8 jan 2015 15:16
  oups

  Bra frukost!  pepp

 • 8 jan 2015 15:17
  Gott gott! Jag brukar äta nåt liknande men blandar ihop 50/50 av keso o kvarg :-)
 • 8 jan 2015 16:05
  Jessand

  Lät gott men överger nog inte min favorit än wink

  1 dl keso

  0,5 dl grädde

  1 msk mascarpone

  2 tsk kokosmjöl

  1 tsk fiberhusk

  1 tsk björksocker

  kanel, vaniljpulver, lite salt  

  Äter det varmt och toppar med mer kanel.....så gott. Sparar nog ditt recept till vår/sommarfrukost

 • 9 jan 2015 08:44

  Låter himelskt men vad gör man om man inte gillar keso? Förslag på variant, älskar apelsin. Ha en bra dag.

Logga in för att skriva en kommentar.