icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

utters blogg

Kalorisnål (Vegetarisk) 186824
I min blogg så skriver jag om den del av min vardag som rör vikt, träning och mat. Ibland tar jag lite matbilder för att visa er hur min mat kan se ut. Jag äter vegetariskt och har därför ofta med vegoingredienser som ni gärna får fråga om. Annars försöker jag löpträna som en del av min vardag. Min målvikt, som jag hoppas nå när jag är redo, är 60 kilo. Min startvikt från när jag var som störst var 98,5 kilo. 

 
20 oktober 2014 12:34
4

Utters LCHF-favoriter!

Nu mina vänner får ni bildbomb med de LCHF-maträtter som jag inte kan sluta laga:

1. Ungsgrillad rödbeta med halloumi och pinjenötter, smaksatt med rosmarin och lite honung serverat med smörstekta kantareller och hackad mandel. (19 g kolhydrater per portion på min ganska stora portion, i och med rödbetorna - hela dagskvoten, men planerar man så har man råd med det!)

2. Sjögräsnudlar med tofu och wokade grönsaker i jordnötssås.

3. Hembakat fröknäcke. Brukar äta med en generös skiva mögelost och körsbärstomater.

4. Gräddstuvad blomkål med kantareller och brieost.

5. Tacogratäng gjord på vegetarisk färs, philadelfiaost, crème fraiche och ost serverat med grönsallad.

Vilka är era LCHF-favoriter? :-)

Gillar

Kommentarer

 • 20 okt 2014 13:18

  Bordet fullt...surprise...yes

 • 20 okt 2014 13:58

  Köttbit med sallad och kryddsmör, Sashimi, Makens kycklingspett och så en och annan matlåda med kycklingsallad på dansdagar...

 • 20 okt 2014 14:35

  Ser grymt gott ut :-)

 • 20 okt 2014 17:53

  LCHF rockar fettlaugh. Tack för mumsig inspiration!

Logga in för att skriva en kommentar.