icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

utters blogg

Kalorisnål (Vegetarisk) 186818
I min blogg så skriver jag om den del av min vardag som rör vikt, träning och mat. Ibland tar jag lite matbilder för att visa er hur min mat kan se ut. Jag äter vegetariskt och har därför ofta med vegoingredienser som ni gärna får fråga om. Annars försöker jag löpträna som en del av min vardag. Min målvikt, som jag hoppas nå när jag är redo, är 60 kilo. Min startvikt från när jag var som störst var 98,5 kilo. 

 
26 oktober 2014 13:31
1

Middagstips: LCHF-lasagne!

Jag har alltid varit ett stort fan av italiensk mat. Pizza, gnocchi, pasta, risotto och inte minst... lasagne! Så idag bestämde jag mig för att göra en LCHF-variant. Den blev sjuuuukt god! Så god att jag måste dela med mig. Förutom smaksättande kryddor innehåller den bara 4 ingredienser, så den är superlätt att göra och genererade dessutom 3 finfina matlådor att avnjuta vid senare tillfälle. smiley

Innehållsmässigt innehåller en portion under 350 kalorier (varav 12 g kolhydrater, 37 g protein och 15 g fett). 

Gillar

Kommentarer

  • 26 okt 2014 20:10

    Den ser mumsig ut, även för en som inte är LCHFare!

Logga in för att skriva en kommentar.