icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

utters blogg

Kalorisnål (Vegetarisk) 186825
I min blogg så skriver jag om den del av min vardag som rör vikt, träning och mat. Ibland tar jag lite matbilder för att visa er hur min mat kan se ut. Jag äter vegetariskt och har därför ofta med vegoingredienser som ni gärna får fråga om. Annars försöker jag löpträna som en del av min vardag. Min målvikt, som jag hoppas nå när jag är redo, är 60 kilo. Min startvikt från när jag var som störst var 98,5 kilo. 

 
22 oktober 2014 19:09

Mera LCHF-favoriter!

Hej på er vänner!

Igår ockuperade jag gymmet i 3 timmar med mitt rehab-pass för min muskelbristning, följt av en timmes brännpass på motionscykel (hur orkar folk sitta ner så länge!? Fick träsmak i rumpan efter bara en kvart och spenderade resterande tre-kvart med att kasta avundsjuka blickar på löpbandet...) och avslutade med mitt core/rygg-program och lång stretch. Hade inte tänkt att köra så länge, men det var så skönt att använda kroppen så jag hade helt enkelt svårt att sluta. Känner mig som en ny människa idag. Att träna får mig att må så bra! :-)

Här får ni bilder på ytterligare tre LCHF-favoriter som jag lagat de senaste dagarna: 

1. Ostpizza utan botten med grönsallad

2. Chiafröchokladpudding

3. Grönsakssoppa på curry och kokosmjölk

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.