icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

utters blogg

Kalorisnål (Vegetarisk) 186826
I min blogg så skriver jag om den del av min vardag som rör vikt, träning och mat. Ibland tar jag lite matbilder för att visa er hur min mat kan se ut. Jag äter vegetariskt och har därför ofta med vegoingredienser som ni gärna får fråga om. Annars försöker jag löpträna som en del av min vardag. Min målvikt, som jag hoppas nå när jag är redo, är 60 kilo. Min startvikt från när jag var som störst var 98,5 kilo. 

 
25 oktober 2014 10:12
4

Kvargtjuvarnas okrönta konung.

Här skulle jag i godan ro avnjuta min morgonkvarg när jag plötsligt hör mystiska ljud ur vardagsrummet när jag själv står och kokar mitt te. Jag skyndar in och hittar en mycket entusiastisk kisse med sitt lilla katthuvud djupt begravt i min kvargbytta. När han inser att han blivit ertappad tar han ett litet skutt från byttan och tittar på mig med sina oskyldigaste kattögon, som för att säga "det var inte jag, jag lovar!"...

...men kvargringen runt ansiktet säger en helt annan sak! cheeky

Gillar

Kommentarer

 • 25 okt 2014 12:14

  LOL

  Så oskyldig man kan se ut då :-)

 • 25 okt 2014 14:36

  Du har ta mig tusan rätt, allt i ditt hushåll ÄR nog kattmat. wink

 • 25 okt 2014 15:27
  gittan52

  Vår Golden kan vi ju "stänga ute" med kompostgaller om det finns något lockande på bänken, men det hjälper nog inte mot en katt, gissar jag.
  Men jag kan informera om att en matglad retriever når vääääldigt långt när de är på det humöret frown

 • 25 okt 2014 19:27

  LadyG: Eller hur! Man ska inte luras av de vänliga ögonen - då får man ingen mat själv alls! cheeky

  Svalu: Haha, verkligen! Lillkatten äter allt ifrån sallad, till sojayoghurt till kvarg...ja, jag kommer faktiskt inte på något som han inte tycker om! devil

  Gittan52: Ja, det kan jag tänka mig! De har ju dessutom lite muskelmassa och volym att backa upp sitt sug med. cheeky Katterna kan man ju lätt lyfta bort...men de får sig ändå en smakbit då och då med hjälp av uthållighet och snabbhet...frown

  Aries: Hahaha! Det måste vara det - fåfängan!! laugh Nä, han tycker nog att halva nöjet är att få smyga sig på bytet innan han sätter sina små katt-tänder i det! wink

   

Logga in för att skriva en kommentar.