icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

utters blogg

Kalorisnål (Vegetarisk) 186827
I min blogg så skriver jag om den del av min vardag som rör vikt, träning och mat. Ibland tar jag lite matbilder för att visa er hur min mat kan se ut. Jag äter vegetariskt och har därför ofta med vegoingredienser som ni gärna får fråga om. Annars försöker jag löpträna som en del av min vardag. Min målvikt, som jag hoppas nå när jag är redo, är 60 kilo. Min startvikt från när jag var som störst var 98,5 kilo. 

 
7 januari 2015 18:09

Hopp ut i mörkret!

Nu ska jag precis ut i mörkret på en skön kvällspromenad. Igår blev det 7 km löpning, så idag tar vi en långpromenad istället för att vila benen lite. Har haft en så skön känsla i kroppen av att vara på gång. Det är lätt att vara duktig när det går bra.

Dagens tips (till mig själv eller den som kan tänkas behöva det): överträffa dig själv och rid på den positiva vågen - mycket lättare än att misslyckas lite konstant. Använd din fulla kapacitet. Sätt ribban (högt!) och sen är det bara att hoppa! wink 

Bild på dagen mums - avokado med tångkaviar (vegetarisk/vegansk kaviar, nästan helt utan kalorier): 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.