icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

utters blogg

Kalorisnål (Vegetarisk) 186820
I min blogg så skriver jag om den del av min vardag som rör vikt, träning och mat. Ibland tar jag lite matbilder för att visa er hur min mat kan se ut. Jag äter vegetariskt och har därför ofta med vegoingredienser som ni gärna får fråga om. Annars försöker jag löpträna som en del av min vardag. Min målvikt, som jag hoppas nå när jag är redo, är 60 kilo. Min startvikt från när jag var som störst var 98,5 kilo. 

 
6 januari 2015 13:10
7

Att pusta ut lite.

Igår så var jag så lycklig efter att äntligen kommit under 80. Det har alltid varit en magisk gräns för mig. Under: på väg att bli det jag vill vara. Över: önsketänkande. Så när jag äntligen passerade 80 igår så kändes det som att ett stort mentalt motstånd i mig släppte. Som att de där kilona jag tappat från 98,5 faktiskt är på riktigt.

Jag tog en långsam trevlig promenad och åt efter det vegetariska köttbullar med blomkålsmos, paprika och ketchup. På kvällen tog jag ett glas vin (på 94 kcal och inom ramen för dagen) för att fira mig själv. 

Senare på natten hade jag -på fullaste allvar- en mardröm om att jag pendlat upp över 80 igen när jag ställde mig på vågen på morgonen; vilket fick mig att inse hur viktigt det är att aldrig någonsin komma över den siffran igen. Tack och lov var det inte fallet. Vågen visade -0,2 från igår och landade idag på 79,6. Tjoho! Lägger in lite bilder från gårdagen.

Hoppas det går bra för er! :-)

Gillar

Kommentarer

 • 6 jan 2015 13:17
  Flisen87

  Det är mitt mål under detta året, att komma under 80 igen och ALDRIG gå över igen!

  All pepp till oss! Fan va vi är bralaugh

  Måste också testa blomkålsmos nån dagcheeky hur gör du dit? Det ser precis ut som potatismos! När jag gjorde de för några år sedan sist så blev de så rinnigt och tristfrown

 • 6 jan 2015 13:27

  Tack snälla MarieCga! :-)

  Flisen87, vi är grymma!! :-) Jag kokar blomkål, mixar därefter med mixerstav och kryddar med salt och peppar. Sen vet jag att en del tillsätter smör, grädde eller lite mjöl (typ mandel eller soja) men jag tycker att det är gott ändå. Håller formen hyfsat, även om vanligt mos känns lite "tätare". Tyckte det blev rinnigare med smör i, än utan. :-)

  Tack snälla Elisab60! :-)

 • 6 jan 2015 14:02

  Oh, bra jobbat! :-)
  Inte en dröm, utan en verklighet att du gjort ett kanonjobb! Och du bara fortsätter rocka :-)

 • 6 jan 2015 14:17
  Mådtråd

  Heja och Grattis🎉så härligt att komma under "sin gräns"😀

 • 6 jan 2015 14:21

  Tack så jättemycket LadyG och Mådtråd! :-)

 • 6 jan 2015 16:37

  yes 

 • 6 jan 2015 22:58
  properra

  Utter rules! Grattis till framgången, bra kämpat😇

Logga in för att skriva en kommentar.