icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Thea heter jag, eller ja är döpt till Therese men har inte blivit kallad för det de senaste 20 åren.
25 år gammal och bosatt i sundets pärla Helsingborg.
Har fått nog av övervikten och allt vad den för med sig.
Taktiken jag kör för att nå min målvikt är en annan nyans av samma.

Ps: Det är inte personen på bilden som skriver i bloggen :P

En liten hjälpreda till min blogg.
Vissa personer i mitt liv nämner jag vid namn i min blogg och för er som inte vet hur de är relaterade till mig kommer här en snabbgenomgång :P
Gustav: Min sambo
Linus: min 17 årige lillebror, som i september 2012 förlorade sin kamp mot leukemin
Julia: min bästa vän
Annabelle: nära vän till mig och Julias fru.
Elias: Linus bästa vän och nära vän till mig.
26 september 2014 10:31

danslektion

Ja så har det satt igång, danslektionerna alltså.

Gustav och jag gifter oss inte förren i februari, men Elias och Maja knyter kärlekens band om 3 veckor och Elias har fått för sig till dess ska jag kunna dansa runt i något som faktsikt liknar vals.

Jag blev inte så svårövertalad direkt, svårt när Elias måste ha varit hund i sitt förra liv och de där stora hundvalpögonen har han med sig i livet som är nu :P

När han tittar bedjande på en med de där ögonen är det svårt att inte ge efter.

Vilket han är välmedveten om, han har nyttjat den svagheten på mig sen han var liten, Linus skickade alltid Elias när de var något de två behövde hjälp med som barn.

Så alltså gick min första danslektion av stapeln i gårkväll.

Det gick över förväntan, det gjorde susen tror jag med en danslärare som är van att lära 5 åringar att dansa, förvisso inte vals, men hon har tålamod som är utöver det vanliga tror jag.

Elias fick agera danspartner, tur för mig att även han sitter inne med en hel del tålamod, och att vågade sig på att ge upp sin kväll där han kunde göra så mycket annat roligt än att agera min danspartner är jag otroligt tacksam för.

Vet inte riktigt varför han fick för sig att göra det, han har försökt lära mig dansa tidigare, utan någon framgång alls.

Men tydligen hade han stora förhoppningar om att sin vän skulle vara svaret på det hela.

Och ev är han inte alls fel ute, kan vara så att det är en tredje part som behövts för att jag ska få ordning på vad min kropp pysslar med.

Min högra sida har ingen aning om vad min vänstra gör när det gäller dans, dansläraren funkade dock ganska bra som förmedlare mellan vänster och höger sida av kroppen på mig :)

Tur för mig i det hela är att det enbart är benen som ska lära sig samarbeta, armarna ska inte göra så mycket, då hade det förmodligen blivit totalt kaos.

Jag trampade faktiskt bara Elias på tårna en gång, och det var hans eget fel, för han tvingade mig att inte titta ner på våra fötter haha, dumt misstag av honom.

Så till och med jag har lite hopp om att jag faktiskt ska kunna dansa en vals på bröllopet, och inte enbart dra en vals om varför jag inte vill dansa :P

Thea

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.