icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Thea heter jag, eller ja är döpt till Therese men har inte blivit kallad för det de senaste 20 åren.
25 år gammal och bosatt i sundets pärla Helsingborg.
Har fått nog av övervikten och allt vad den för med sig.
Taktiken jag kör för att nå min målvikt är en annan nyans av samma.

Ps: Det är inte personen på bilden som skriver i bloggen :P

En liten hjälpreda till min blogg.
Vissa personer i mitt liv nämner jag vid namn i min blogg och för er som inte vet hur de är relaterade till mig kommer här en snabbgenomgång :P
Gustav: Min sambo
Linus: min 17 årige lillebror, som i september 2012 förlorade sin kamp mot leukemin
Julia: min bästa vän
Annabelle: nära vän till mig och Julias fru.
Elias: Linus bästa vän och nära vän till mig.
21 augusti 2014 14:08
5

alla hjärtansdag

Bara lugn jag är inte riktigt så virrig som man skulle kunna tro att jag är om man ser till rubriken, jag är fullt medveten om att det inte är alla hjärtansdag idag.

Förra året i december var det tänkt att Gustav och jag skulle gifta oss, men jag hade inte riktigt återhämtat mig efter de hjärtstopp jag haft och vi båda kände att vi ville vänta några månader tills jag hade återhämtat mig helt, och satt ett nytt datum i april i år. Men hjärtoperationen i början av året tog sin lilla tid att återhämta mig från fysiskt och psykiskt tog det ännu längre tid tror jag, och den psykiska biten av hela sjukdomsresan behövde inte bara jag bearbeta utan även de som finns vid min sida.

Så när april närmade sig kände Gustav och jag att vi åter igen skjuter på det hela.

Och vi satte aldrig något nytt datum då, tänkte vi tar det hela när det känns rätt.

Och nu känner vi att nu är det dags att sätta fart med planerna igen.

Vi tänkte först ha bröllopet i december, men då Elias och Maja väntas bli föräldrar runt det datumet som skulle bli aktuellt så valde vi att inte ha det då.

Jag vill verkligen ha Elias närvarande på bröllopet, även om att lämna återbud till något pga man befinner sig på en förlossning måste tillhöra de mest ok anledningarna så är han en enormt viktig del i mitt liv och jag skulle inte riktigt känna mig bekväm om han inte var närvarande..

Gustav påpekade att han kommit på den perfekta datumen för vårt bröllop, 14 februari, för vilken dag kan passa bättre att gifta oss på än alla hjärtans dag, när anledningen till att vi inte kunde gifta oss som vi först planerat var just mitt hjärta.

Det hela var mest ett skämt, men det hela låg och snurrade och ju fler dagar som gick och vi inte riktigt kunde släppa tanken på alla hjärtansdagen så kände vi till slut att 14 februari 2015 får det bli.

Dessutom var det ju väldigt lätt att komma fram till vad vi skulle önska oss som bröllopspresent, bidrag till hjärt- lungfonden.

Och detta betyder även att min valsträning är aktuell igen.

haha kan bli en spännande utmaning, främst för tjejen som ska agera min danslärare.

Och lite motion får jag på köpet, om man nu kan räkna vals som motion det är ju kanske inte den mest energikrävande dansen som existerar, men med tanke på min totala avsaknad av danskänsla så blir det förmodligen mer motion än normalt.

Men jag går helhjärtat in för att lära mig.

Thea

Gillar

Kommentarer

 • 21 augusti 2014 16:44
  sundasara

  härligt med lite att se framemot!

 • 21 augusti 2014 15:55
  Jessand

  Vad härligt med bröllop att se fram emot och planera:-) 

 • 21 augusti 2014 15:31

  Gratulerar!

 • 21 augusti 2014 15:19
  mosel

  Vad roligt att det nu snart ska bli dags (tiden går ju så fort) och alla hjärtans dag passar ju perfekt! :)

 • 21 augusti 2014 19:15
  mita0822

  Härligt att ni satt datum smiley

  Och vad är bättre än Alla Hjärtans Dag heart

Logga in för att skriva en kommentar.